Akcije, sniženja i slična ''oduševljenja''
- miki0102
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 419 puta
- Kontakt:
Re: Akcije, sniženja i slična ''oduševljenja''
Pozdrav svima. Ja sam u zadnja 3 mjeseca dva puta "kupio" veliki Lego (Lepin) Milenium Falcon za 25 E odnosno 35 E (u Hrvatskoj oko 1500KN) i bila je prevara no kad prođe određeno vrijeme za dostavu (npr 30 dana ili više), a igra ne dođe otvori se na Ebayu slučaj i Ebay ti u roku od nekoliko dana vrati novac koji si uplatio tako da nema straha. Ukoliko igra ne dođe Ebay će vam refundirati novac za igru.
Sad sam malo pogledao objave i gotovo sam siguran da je prevara tako da sad treba čekati i kad vrijeme za dostavu prođe onda pokrenuti slučaj i ostalo što slijedi.
pozz
Sad sam malo pogledao objave i gotovo sam siguran da je prevara tako da sad treba čekati i kad vrijeme za dostavu prođe onda pokrenuti slučaj i ostalo što slijedi.
pozz
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 979 puta
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
Šta je je, dobar je taj ilirija shop!! Samo im neke stvari na sajtu nisu baš sređene...stoka je napisao/la: 16 tra 2017, 23:34 danas sam dobio neočekivani mail od ilirija trade shopa prilikom uskrsa. napisao sam odgovor pitajući je li moguće preuzeti direktno igru u zadru gdje studiram i dobio potvrdan odgovor unutar 15 minuta. tako da sam malo pogledao ponudu, i naišao na par anomalija, odnosno cijena koje su znatno jeftinije nego u francuskoj. pošto sam primjetio da su se neke igre i polovne ovdje prodavale za više, a i da možda malo pomognemo hrvastkom (pre)prodavaču, napisat ću neke. dostava 35 kuna.
npr. Strike Of The Eagle možeš staviti u košaricu, ali dolje u tekstu pise da je "Stanje artikla: no stock".
Dok 1830 Railways & Robber Barons ne možeš staviti u košaricu ali zato piše Stanje artikla: low stock.
Znači ako ga nemaju možeš ga kupiti, a ako ga imaju nemožeš

Da ne velim da je KATASTROFA da moraš izlistati 241 stranicu da pogledaš šta drže

- stoka
- Reactions:
- Ima zahvala: 731 put
- pohvaljen: 545 puta
- Kontakt:
da, užasna je stranica...ili da bar možeš izlistati samo in stock igre...ja sam to riješio tako da sam onaj filter cijena stavio na 180 kuna jer je većina ispod te cijene sleevs ili magic the gatering i slično...tako da mi je izlistalo 60-70 stranica na taj način...
- miki0102
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 419 puta
- Kontakt:
možeš i izlistati tako da staviš npr. od najjeftinijeg ka najskupljem i kreneš odozada jer sve igre koje imaju piše im cijena uz njih a one koje ne nema cijene pa su one 0 KN. Doduše ne moraju sve igre koje imaju biti na zalihi. Možda ovo sa 180 Kn i nije najsretnije rješenje jer Axsis and Allies 1941 kod njih košta oko 180 kn ili manje ako se ne varam.
- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
ja sam jednu igru koja je bila in stock dodao u košaricu da bi mi vratilo grešku jer je igra nedostupna... malo je nesređena stranica, al eto barm su povoljni (ako uopće imaju nešto od tih povoljnih igara
)

- Antomon
- Reactions:
- Ima zahvala: 1239 puta
- pohvaljen: 933 puta
- Kontakt:
Na Amazon.it Cranio Creations (talijanski izdavač društvenih igara) često zna ima popuste od 10 do 15 eura na društvene igre. Poštarina do Hrvatske ako šalje baš Amazon.it bude 10 do 12 eura. Možete gledati na to da igru platite po normalnoj cijeni a dobijete free shiping
Ja sam recimo uzeo Lorenzo il Magnifico tako.
Morate voditi računa da su to igre isključivo na talijanskom, ali ima dosta jezično nezavisnih naslova.
https://www.amazon.it/gp/search/ref=sr_ ... 1493065327

Morate voditi računa da su to igre isključivo na talijanskom, ali ima dosta jezično nezavisnih naslova.
https://www.amazon.it/gp/search/ref=sr_ ... 1493065327
- Deni
- Reactions:
- Ima zahvala: 690 puta
- pohvaljen: 1092 puta
- Kontakt:
Jucer sam na njemackom amazonu uzeo stari Ra za 9€. New, ne used. Jedan jedini bio, al da, shipping 13€. Nekako sam skeptican da ce uopce doc, al we shall see.
Btw na amazonu se ne moze kombinirati shipping kod istog sellera?
Btw na amazonu se ne moze kombinirati shipping kod istog sellera?
- Antomon
- Reactions:
- Ima zahvala: 1239 puta
- pohvaljen: 933 puta
- Kontakt:
Osjetio sam potrebu ovdje se požaliti.
Zašto mi u Europi ne možemo imati ovakve rasprodaje ?
https://www.gamesurplus.com/product-cat ... ale-items/
Zašto mi u Europi ne možemo imati ovakve rasprodaje ?

https://www.gamesurplus.com/product-cat ... ale-items/
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 1 put
- pohvaljen: 8 puta
- Ovi su korisnici zahvalili autoru vedrankordic za post (ukupno 5):
- sadistiko • Bojan1983 • Antomon • DarkDefender • miki0102