BoardGameGeek Secret Santa
- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
Re: BoardGameGeek Secret Santa
I tako meni stigle dvije igre. Jedna s wishliste (like to have), a druga koja mi je označena kao previously owned i ocijenjena s 5 

- Nuuq
- Reactions:
- Ima zahvala: 689 puta
- pohvaljen: 895 puta
- Kontakt:
Sta ti je došlo.Gordan je napisao/la: 21 pro 2018, 17:22 I tako meni stigle dvije igre. Jedna s wishliste (like to have), a druga koja mi je označena kao previously owned i ocijenjena s 5![]()
To ko kad je ovaj mene pitao Jel ok da mi posalje used igru, ja rekao da je ok, kaže on a Jel ok sto pise da je prev owned i do not buy this

To je bilo prije 3 godine.
- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
Steampunk Rally (like to have) i Mysterium (pre owned).
Ruku na srce, wishlist mi je malo tanak i neke stvari su nenabavljive, ali mogao je barem pogledat jel igra koju mi misli kupit na listi.
Ruku na srce, wishlist mi je malo tanak i neke stvari su nenabavljive, ali mogao je barem pogledat jel igra koju mi misli kupit na listi.

- marge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 775 puta
- Kontakt:
meni danas stigla Troyes
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3733 puta
- pohvaljen: 3858 puta
- Kontakt:
Žao mi je što ste neki od vas loše prošli, zato je moj Santa ove godine nadmašio sebe!

Oduvijek se nadam da će naići Santa koji bi mi kupio Fields koji mi je žao dat pare za igru koja je za samo 2 igrača, ali čitam o njoj već godinama i zaljubio sam se.

Oduvijek se nadam da će naići Santa koji bi mi kupio Fields koji mi je žao dat pare za igru koja je za samo 2 igrača, ali čitam o njoj već godinama i zaljubio sam se.
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1607 puta
- Kontakt:
Meni je u prvom paketu stigao Concept koji sam si jako želio. Drugi paket nepoznatog sadržaja nažalost kasni, ali samo neka dođe.
Hvala Madi na posredovanju.
Hvala Madi na posredovanju.

- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3733 puta
- pohvaljen: 3858 puta
- Kontakt:
moj ludi santa veli da je još jedan mali paketić s nekom opićenom igrom na putu. Zauzvrat ga tražim da se otkrije i da ću mu se barem nekako odužiti, tako da ću mu poslati insert ili overlay za igru.