Daklem...Upravo nam je javljeno da će nam društvene igre kroz sljedećih par dana biti u dućanu

Naravno, javim vam kad dođu!
Pratite nas i dalje

Moderator/ica: wolfbloodgirl
Ovo kako vi radite je smiješno. Uvijek vam stižu jedne te iste igre, nemate skoro nikakvih noviteta, a ako i dobijete nešto novo onda dobijete dvije-tri kutije. Čak niti od "velikih" izdavača (FFG, Z-MAN...) ne uspijete dobaviti sve igre. Web stranicu niste u stanju napraviti već dvije godine, čak ni onaj excell sheet sa zalihama ne obnavljate redovito. Kako da preko vas uopće naručujem igre kad ako i dođu u roku od 2 mjeseca (ili više) ni onda nisam siguran da ću dobiti svoju kopiju. O cijenama da i ne pričam. Neznam zašt bi netko kupovao npr. Star Wars LCG Core set kod vas koji košta 350 kuna kad je u bookdepository-u 27 eura (i na to vam sigurno neće sjesti carina). To je 150!!! kuna razlike!!! Predivno! Znao sam prije tu i tamo kupiti kod vas, ali više mi se isplati naručiti preko neta iz raznoraznih trgovina.wolfbloodgirl je napisao/la:jest.i došao je...samo 6 primjeraka i svi su odmah otišli na rezervacije, čak nije bilo ni dovoljno za sve rezervacije... :/
a naručili smo h 18...
Eto baš mi je prije dva tjedna došao Star Wars sa carinom od 80 knBoros je napisao/la:Ovo kako vi radite je smiješno. Uvijek vam stižu jedne te iste igre, nemate skoro nikakvih noviteta, a ako i dobijete nešto novo onda dobijete dvije-tri kutije. Čak niti od "velikih" izdavača (FFG, Z-MAN...) ne uspijete dobaviti sve igre. Web stranicu niste u stanju napraviti već dvije godine, čak ni onaj excell sheet sa zalihama ne obnavljate redovito. Kako da preko vas uopće naručujem igre kad ako i dođu u roku od 2 mjeseca (ili više) ni onda nisam siguran da ću dobiti svoju kopiju. O cijenama da i ne pričam. Neznam zašt bi netko kupovao npr. Star Wars LCG Core set kod vas koji košta 350 kuna kad je u bookdepository-u 27 eura (i na to vam sigurno neće sjesti carina). To je 150!!! kuna razlike!!! Predivno! Znao sam prije tu i tamo kupiti kod vas, ali više mi se isplati naručiti preko neta iz raznoraznih trgovina.wolfbloodgirl je napisao/la:jest.i došao je...samo 6 primjeraka i svi su odmah otišli na rezervacije, čak nije bilo ni dovoljno za sve rezervacije... :/
a naručili smo h 18...
Država nema novaca, a imati će ga sve manje i manje, pa koriste sve moguće zakonske okvire da se naplate od svojih građana. Porez na uvoz je jedan od tih "predivnih" instrumenata koje je država počela žestoko upotrebljavati. Nažalost, njihova nesposobnost da nama omogući pristojan život u Hrvatskoj i opet se prelama po čovjeku od kojeg upravo ta ista država i živi. Nažalost!Broloski je napisao/la:
Eto baš mi je prije dva tjedna došao Star Wars sa carinom od 80 kn
I dalje je pogodnije, slažem se. Ali vremena nisu što su nekad bila, stvarno carine u zadnje vrijeme sve i svašta.