Tako da sad ne znam da li da se dosađujem da usrećim dijete ili da se riješim igre.

Budi taktična. Zainteresiraj prvo dijete na neku novu igru, pa joj onda predloži da Mysterium prodate, jer kao što i sama vidi ima još puno boljih igara...Jelena Pelena je napisao/la: 26 srp 2017, 10:02 Moja kćer od 7 godina se zagrijala za Mysterium i stalno želi biti duh, a nama je igra dosadna. Ni blizu Dixitu, radi koje smo ju kupili.
Tako da sad ne znam da li da se dosađujem da usrećim dijete ili da se riješim igre.![]()
Hm, ja sam tek oko njene druge godine krenuo sa first memory (ne znam točno kako se zove) a oko 3.godine sa spomenutim crvima i nekom varijantom ove igre koju smo od nekoga dobili:dlakar je napisao/la: 26 srp 2017, 09:38 Moja je curka jos mala, ima tek 14 mjeseci....tak da me zanima s cime i u kojoj dobi djeteta ste krenuli?
Ista stvar kod mene, ali dobro, bitno da za nešto dobijem djecu. Stvarno mislim da dosada/interes ovisi o duhu.Jelena Pelena je napisao/la: 26 srp 2017, 10:02 Moja kćer od 7 godina se zagrijala za Mysterium i stalno želi biti duh, a nama je igra dosadna. Ni blizu Dixitu, radi koje smo ju kupili.
Tako da sad ne znam da li da se dosađujem da usrećim dijete ili da se riješim igre.![]()
btw, gledam tah rhino.. koliko zahtijeva spretnost kod malog djeteta?priroda15 je napisao/la: 26 srp 2017, 09:23 Nekidan smo nabavili Rhino Hero, odigrali jednom i čini mi se super. Vidjet ćemo da li će gospođica prihvatiti..
Mislim da bi s recimo 2 godine mogli probati Obstgarten (Orchard) od HABA-e. Nedavno je bio jedan primjerak u Mulleru (CC1 West), cijena cca 250 kn.dlakar je napisao/la: 26 srp 2017, 09:38 Moja je curka jos mala, ima tek 14 mjeseci....tak da me zanima s cime i u kojoj dobi djeteta ste krenuli?
Za sad imamo iskustvo jedne partije i bilo je dosta dobro. Složili smo nekih 5-6 katova, toliko ta je kćer morala stati na stolicu da bi stavila krov, kada joj se sve srušilo
Da, ali ona stalno želi biti duhkockica je napisao/la: 26 srp 2017, 11:07
Ista stvar kod mene, ali dobro, bitno da za nešto dobijem djecu. Stvarno mislim da dosada/interes ovisi o duhu.