Terraforming Mars
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Re: Terraforming Mars
Ima toliko drugih igara gdje bi se zadovoljila žeđ za umjetnošću i komponentama, ima dapače i igara sa sličnom tematikom (on mars), pa zašto onda opetovani zahtjevi za redizajnom igre kojom su deseci tisuća ljudi sasma zadovoljni?
- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
Mat bi morao bit bolji. To je zapravo jedina komponenta kojom stvarno nisam zadovoljan.gogo666 je napisao/la: 15 vel 2021, 22:05 Meni isto nije nikad bila jasna fama o losim komponentama.
Pogotovo player mat. To je igra u kojoj se naguras i naguras kockica iz jednog dijela mata u drugi. Ne kuzim kako moze bit bolje imat 3D mat koji ti prijeci guranje kockica od flat mata u kojem lagano možeš gurnut kockicu prstom.
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 910 puta
- pohvaljen: 1042 puta
- Kontakt:
Mat je definitivno bolji s overlayom. A od ostalih komponenti jedino sto sam skuzio da su tileovi ili krivo printani ili krivo odrezani. Ili su mozda namjerno necentrirani?
Sve u svemu top igra bez vecih zamjerki.

Sve u svemu top igra bez vecih zamjerki.
- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Ima zahvala: 283 puta
- pohvaljen: 608 puta
- Kontakt:
Ja sam toliko puta umočio sise u kockice kada sam se naginjao da stavim decentralizirani tile na ploču da svakako želim overlay! Ili mi ispadne ona desetica i rolne usred svega i razbježe se kockice... 

- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
A zasto desetice slažeš na hrpu. Ja ih stavim sa strane na znak koji predstavlha terraforming rejting, i to mi je desetka.
Za megakredite pričam naravno...ovo ostalo nisam nikad uspio nabrijat do besvjesti, eventalno toplinu

Za megakredite pričam naravno...ovo ostalo nisam nikad uspio nabrijat do besvjesti, eventalno toplinu

For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Sadistiko ima odlične overlaye to ti može pasti i na pod a da ti drže kockicee. Nisu loše ni one 3d ploče od proizvođača, jesu nešto pliće ali niti jednom nam se nisu pomakle. Jedino su mi neintuitivne što se 10-ki koje su mi naprosto postavljene na pogrešnu stranu
- priroda15
- Reactions:
- Ima zahvala: 507 puta
- pohvaljen: 281 put
- Kontakt:
Ja sam nakon prve partije Marsa naručio overlaye od Sadistika. Prva liga, preporučam. Bez overlaya standardni/obični player matovi su realno sranje. Kao i karte bez sleevova. Tako da realno, ako uzmemo da se kockice vrlo brzo ljušte, što se tiče komponenti u redu su jedino mapa i tileovi. Sama igra je naravno odlična.
- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Ima zahvala: 283 puta
- pohvaljen: 608 puta
- Kontakt:
Ja nikad nisam nagurao proizvodnju megadolara toliko visoko, to moj partner gomila, njemu se ne ruši, ali vidiš preporučit ću mu da steša tamo na TR mark... Ja sam konkretno ovdje mislio na zlatnu kocku, deseticu, koju kad hoću lijepo staviti gore i onda mi ispadne iz ruke i poruši sve, pa kad nemam overlay to se sve razleti u materinudlakar je napisao/la: 16 vel 2021, 12:35 A zasto desetice slažeš na hrpu. Ja ih stavim sa strane na znak koji predstavlha terraforming rejting, i to mi je desetka.
![]()

- marge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 775 puta
- Kontakt:
ja ne mogu smisliti slivove tak da i TM karte su mi bez slivova i nisam primijetil neke probleme oko toga niti nakon 55+ partija..
- priroda15
- Reactions:
- Ima zahvala: 507 puta
- pohvaljen: 281 put
- Kontakt:
Ovo me jako iznenadilo. Moje karte su takve da imam osjećaj da bi se nakon par partija bez sleevova pohabale, stoga su sleevane od prvog dana. Možda se kvaliteta razlikuje ovisno o izdanjima igre.marge je napisao/la: 16 vel 2021, 14:39 ja ne mogu smisliti slivove tak da i TM karte su mi bez slivova i nisam primijetil neke probleme oko toga niti nakon 55+ partija..