Prevodi nekih igara su izrazito loši. Kao da su samo željeli zadovoljiti formu i imati pravila na hrvatskom...Antomon je napisao/la: 25 lis 2017, 14:06 Ako naši Mulleri budu imali u ponudi ikada Exit igre ili Magic maze, onesvjestiti ću se.
Ne znam kako ide sa prijevodima na hrvatski koji se ljepe na društvene igre u hrvatskim Mullerima. Da li su to službeni prijevodi koje odobri izdavač ili ? Jer ako nisu i ako ne trebaju biti odoboreni od strane izdavača, možda se ih moe nagovoriti za neke igre ako im se ponudi prijevod.
Ali je moja pretpostavka da jesu odobreni.
Akcije, sniženja i slična ''oduševljenja''
- priroda15
- Reactions:
- Ima zahvala: 507 puta
- pohvaljen: 281 put
- Kontakt:
Re: Akcije, sniženja i slična ''oduševljenja''
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Uglavnom sam kupovao Carcassonne i neke dječje igre. Prijevod je onak, može proći jer za te konkretne igre i nisu složena pravila, ali katkad moraš imati uz original pravila jer se prijevod katkad odnosi na ilustracije kojih na tom prevedenom papiru nema. Da tako primjerice prevode iole složeniju igru, ne bih nikad naučio igrati 

Ima, Amazonas za 160 kn (bez obračunatog popusta) i raznih ekspanzija za obični Carcassonne (mislim oko 110 kn, isto bez obračunatog popusta).icarusST je napisao/la: 25 lis 2017, 14:11 jel ima kod vas koja nova verzija Carcassonna u Mullera, tipa Amazonas
- icarusST
- Reactions:
- Ima zahvala: 164 puta
- pohvaljen: 48 puta
tnx... u ST slabo, bar zadnji put kad sam bia, bilo je ono klasika village, carcassonne, qwirkle, par ex za carcassonne
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Imas i star wars carcassonne sav1. ekspanzijom. Inace znam da mozes naruciti primjerice u st da povuku robu iz centralnog skladista
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3723 puta
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
https://www.instant-gaming.com/en/1437- ... zation-vi/
Nije boardgame al je CIV VI po dosta dobroj cijeni za steam. Ja jutros uzeo, a znam da ovdje ima dosta fanova, pa ako još niste kupili a ne da vam se čekati popuste za Božić
Nije boardgame al je CIV VI po dosta dobroj cijeni za steam. Ja jutros uzeo, a znam da ovdje ima dosta fanova, pa ako još niste kupili a ne da vam se čekati popuste za Božić
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 257 puta
- pohvaljen: 436 puta
Compass Games i MMP, ugledni izdavaci wargameova imaju snizenja i do 40% povodom Veteran Daya. Linkovi se nalaze na BGG-ju u threadovima referentnog naslova na podforumu wargames. Kopirat cu ih ovdje kad stignem.
Shippinzi su i dalje papreni (33 dolara navise) ali mozda netko ugrabi priliku za najjeftiniju, premda i dalje skupu opciju za recimo Lamps Are Going Out, Blitz! ili Angolu.
Shippinzi su i dalje papreni (33 dolara navise) ali mozda netko ugrabi priliku za najjeftiniju, premda i dalje skupu opciju za recimo Lamps Are Going Out, Blitz! ili Angolu.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Vatanen za post (ukupno 3):
- stoka • dgalesic2000 • Stips
Boardgames are power fantasies.
Maciej Janik et al.
Maciej Janik et al.
- stoka
- Reactions:
- Ima zahvala: 731 put
- pohvaljen: 545 puta
- Kontakt:
osobno ne bi preporučio...meni je za nijansu lošija od petice...grafika, gameplay...ma sve...ne znam, fali ono nešto.sadistiko je napisao/la: 27 lis 2017, 08:25 https://www.instant-gaming.com/en/1437- ... zation-vi/
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3723 puta
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
pa ne znam, meni se svidjela inače ne bih ni spominjao.
Kad sam prvi put vidio grafiku bio sam jako razočaran ali kad sam probao igru svidjela mi se.
Jedino što mi se ne sviđa što rade kao i šugavi MS, svaka nova verzija ima skroz drugačiji GUI, tako da su stvari koje su inače bile na desnoj strani ekrana su sada na lijevoj i obrnuto, idiotizam!
Kad sam prvi put vidio grafiku bio sam jako razočaran ali kad sam probao igru svidjela mi se.
Jedino što mi se ne sviđa što rade kao i šugavi MS, svaka nova verzija ima skroz drugačiji GUI, tako da su stvari koje su inače bile na desnoj strani ekrana su sada na lijevoj i obrnuto, idiotizam!
- Stips
- Reactions:
- Ima zahvala: 614 puta
- pohvaljen: 580 puta
MMP zbilja ima odličnu ponudu.Vatanen je napisao/la: 05 stu 2017, 13:54 Compass Games i MMP, ugledni izdavaci wargameova imaju snizenja i do 40% povodom Veteran Daya. Linkovi se nalaze na BGG-ju u threadovima referentnog naslova na podforumu wargames. Kopirat cu ih ovdje kad stignem.
Za Compass Games mi se čini kako je zapravo holiday sale. Što je super, jer nije samo par dana nego sve do 15.1.
To je ovo:
https://www.compassgames.com/holiday17
Ili ima neka druga akcija?