BoardGameGeek Secret Santa
- _Kex_
- Reactions:
- Ima zahvala: 39 puta
- pohvaljen: 25 puta
- Kontakt:
Re: BoardGameGeek Secret Santa
ako te tješi od mog isto ni traga ni glasa 
al nema brige. prije dvije godine je bila ista stvar i onda se odigrao scenarij koji sam ti prije opisal
posaljes prijavu da nisi niš dobil, replacement secret sante ulaze u igru, dobijas express paket s nečime s višliste
no worries

al nema brige. prije dvije godine je bila ista stvar i onda se odigrao scenarij koji sam ti prije opisal
posaljes prijavu da nisi niš dobil, replacement secret sante ulaze u igru, dobijas express paket s nečime s višliste
no worries

- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Ni moj se još nije javio, niti je došao poklon, al slično je bilo prije par godina kad je poklon stigao oko Božića.
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2396 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Čini se da je netko bio jako zločest ove godine
.

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 53 puta
- pohvaljen: 53 puta
- Kontakt:
"express paket" je moj frend prošle godine dobio oko 1. maja

_Kex_ je napisao/la: 20 pro 2019, 15:11 ako te tješi od mog isto ni traga ni glasa
no worries
- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
Ja sam ovu godinu preskočio. Odlučio sam te novce rađe uložit u proizvodnju džempera za pingvine
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
- Minsc1610
- Reactions:
- Ima zahvala: 296 puta
- pohvaljen: 339 puta
- Kontakt:
Meni je ove godine bilo prvi put i baš sam se napatio da svom targetu dostavim željenu igru. Jedina na listi must have je bio onaj Toy Story: obstacles i nešto i u Kanadi u ponuđenim trgovinama nisam ju našao nego tek u Barnes and Noble u SAD-u. Kupio je, poslao i izgubila se u bespućima Amerike 20 dana dok mi konačno nisu javili da mi vraćaju lovu manje 50kn. Onda je meni stigao moj gift (Gugong bajdvej) iz Amazona Deutchland pa se sjetih Amazona Canada pa mu naručih i u roku tri dana stiglo. Vrlo neugodno iskustvo bar za mene. Nepotreban stres. Još tužnije nisam bio silent Santa al je on bio silent target. A naravno dobih silent Santu. Eto, toliko od mene.
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt: