Najave dolaska robe
Moderator/ica: wolfbloodgirl
- MoschuS
- Reactions:
- Ima zahvala: 6 puta
- pohvaljen: 15 puta
Re: Najave dolaska robe
Ne branim CM ali mislim da nije fer uspredjivati takvu kupovinu preko weba sa kupovinom u lokalnom ducanu.
Preko Bookdepositorya ti nisi platio ni postarinu ni pdv ni carinu na tu igru a to sve CM (ili bilo koji ducan) mora platiti kako bi ta igra usla legalno u zemlju, da ne spominjem da moraju nesto i zaraditi.
Ja isto narucujem vecinu stvari iz vana, jer koliko god to nevjerojatno zvucalo na kraju ispadne da je to jednostavnije a naravno i jeftinije nego da kupujes tu. Kod nas moras obici 5-6 ducana da nesto nadjes, najcesce je izgovor da eto bas sada toga nema na lageru i da dolazi za 2-3 tjedna, onda i ako dodje opet moras ici po to.
Preko Bookdepositorya ti nisi platio ni postarinu ni pdv ni carinu na tu igru a to sve CM (ili bilo koji ducan) mora platiti kako bi ta igra usla legalno u zemlju, da ne spominjem da moraju nesto i zaraditi.
Ja isto narucujem vecinu stvari iz vana, jer koliko god to nevjerojatno zvucalo na kraju ispadne da je to jednostavnije a naravno i jeftinije nego da kupujes tu. Kod nas moras obici 5-6 ducana da nesto nadjes, najcesce je izgovor da eto bas sada toga nema na lageru i da dolazi za 2-3 tjedna, onda i ako dodje opet moras ici po to.
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Odličan strip
Neću braniti CM, jer mi je jasno da im nije lako, ali mi je žao kaj nemaju veći izbor igara sa više noviteta. Nije mi jasno kako imaju brdo proširenja za Magic, a i druge trgovine imaju boostere za Yugioh i slične igre, a nemaju za LCGove?! Kaj im ne bi bilo isto ili slično naručiti sva proširenja, mala ili velika za LOTR LCG, Call of Chtulu, Warhammer Invasion i sve ostale? Ili jednostavno potražnja za njima nije dovoljno velika? Recimo LOTR LCG je ušao u treći krug proširenja, a kod nas se još ne može kupiti niti drugi krug, Hobbit niti 2 print-on-demand proširenja.

Neću braniti CM, jer mi je jasno da im nije lako, ali mi je žao kaj nemaju veći izbor igara sa više noviteta. Nije mi jasno kako imaju brdo proširenja za Magic, a i druge trgovine imaju boostere za Yugioh i slične igre, a nemaju za LCGove?! Kaj im ne bi bilo isto ili slično naručiti sva proširenja, mala ili velika za LOTR LCG, Call of Chtulu, Warhammer Invasion i sve ostale? Ili jednostavno potražnja za njima nije dovoljno velika? Recimo LOTR LCG je ušao u treći krug proširenja, a kod nas se još ne može kupiti niti drugi krug, Hobbit niti 2 print-on-demand proširenja.
- wolfbloodgirl
- Reactions:
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 32 puta
Mi bi htjeli također imati puno više naslova na policama, dakle, veći izbor.mado je napisao/la:Odličan strip![]()
Što se tiče proširenja za LCG-ove, nije isto.Za početak, nije isti dobavljač, što automatski znači da nisu isti uvjeti nabave.
Sve bi bilo jednostavnije kad bi mogli naručivati na komade i kad bi imali dovoljno sredstava da kupimo sve

Nadamo se da ćemo u bližoj budućnosti uspjeti proširiti cjelokupnu ponudu.

- Ovi su korisnici zahvalili autoru wolfbloodgirl za post (ukupno 3):
- mado • grof • miljenko
私はしたくない
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Već puno znači što je postignuta ova komunikacija između nas i CM-a na forumu. Tako će i CM bolje osluškivati naše potrebe i usmjeravati svoje težnje prema mogućim izdavačima prema potrebama igrača/kupaca!
S druge strane, Igranje.org i CM izdaju po meni prilično lijepe kupone popusta za one koji žele malo ili puno doprinijeti igranju na ovim prostorima (volontiranjem, pisanjem priloga, prevođenjem pravila...). A što će biti više igrača, biti će više zahtjeva prema CM-u i lager će se bolje vrtiti, pa bi i ponuda i cijene trebale biti bolje... Bar ja tako gledam na ovu problematiku.
S druge strane, Igranje.org i CM izdaju po meni prilično lijepe kupone popusta za one koji žele malo ili puno doprinijeti igranju na ovim prostorima (volontiranjem, pisanjem priloga, prevođenjem pravila...). A što će biti više igrača, biti će više zahtjeva prema CM-u i lager će se bolje vrtiti, pa bi i ponuda i cijene trebale biti bolje... Bar ja tako gledam na ovu problematiku.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru grof za post:
- wolfbloodgirl
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- wolfbloodgirl
- Reactions:
Daklem, kroz tjedan- dva (ovisno o carini) ddolazi nam nova pošiljka društvenih igara

- [/b]
Kod: Označi sve
Agricola Arkham Horror Arkham Horror: Dunwich horror Arkham Horror: Insmouth horror Arkham horror: Kingsport horror Axis & Allies 1940 Pacific Axis & Allies 1942 2nd ed. Axis & Allies D-Day Bang! Card game Brass Civilization the board game Civilization: Fame & Fortune Conquest of Nerath board game Dixit 3 Dominant Species Dominion Intrigue Eclipse Fresco Goblins Inc. Junta- Viva el Presidente LoTR Nazgul board game Mage Knight board game Merchant of Venus Monopoly Doctor Who 50th anniversary Monopoly Futurama Monopoly Hobbit Unexpected journey monopoly Nightmare before christm. Munchkin Munchkin 3 Clerical Errors Munchkin 5 De-ranged Munchkin 6 Demented Dungeons Munchkin 7 Cheat with both hands Munchkin Bites Munchkin Fu Munchkin Quest Munchkin Quest 2 Munchkin Star Munchkin Star 2 Puerto Rico Quarriors Dice Building (new) Race for the galaxy Risk 2210 A.D. Risk Godstorm Smallworld Cursed Smallworld:Grand Dames of Smallworld Star trek Expeditions Summoner Wars Summoner Wars: Goodwins Blade Summoner Wars: Grungors Charge Summoner Wars: Guild Dwarves Cave Goblin Summoner Wars: Hawks Strike Summoner Wars: Phoenix Elves Tundra Orcs Summoner Wars: Premium game board Talisman 4th ed. Twilight Struggle Deluxe Village Zombie Dice Zombies 2nd ed.

私はしたくない
- wolfbloodgirl
- Reactions:
Mislim da je Master set.Ne piše mi na popisuzorc je napisao/la:- Summoner Wars
Ovo je Master Set ili baš original?
私はしたくない
- MoschuS
- Reactions:
Bolje mu je da je Master set! 
btw ako cemo bas picaniti i Master set ima 2 edicije, razlika je u velicini kutije i nacinu presavijanja ploce za igranje.

btw ako cemo bas picaniti i Master set ima 2 edicije, razlika je u velicini kutije i nacinu presavijanja ploce za igranje.
Zadnja izmjena: MoschuS, dana/u 06 ožu 2013, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.
- MoschuS
- Reactions:
Uhh pa tek sam sad skuzio da uz velike Summonere dolaze i obadva Starter seta? Znaci bit ce definitivno nesto za mene 
Wolfica jel prerano da pitam za cijenu Stertera, Phoenix Elves Tundra Orcs ili Guild Dwarves Cave Goblins?

Wolfica jel prerano da pitam za cijenu Stertera, Phoenix Elves Tundra Orcs ili Guild Dwarves Cave Goblins?