Preporuka ratne igre za pocetnika

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Odgovori
Igor
Reactions:
Ima zahvala: 196 puta
 pohvaljen: 402 puta
Kontakt:

Re: Preporuka ratne igre za pocetnika

Post Postao/la Igor »

Agorajeux ima prihvatljivije cijene šta se wargejmova tiče,i prije dobivaju na zalihu nove naslove.Empire of the Sun imao je isti tjedan kada se počeo dostavljati u U.S. ,dok obično prođe mjesec dana do momenta kada se igra pojavi u Europi.
E sad,on postavi manje količine na web-shop oko 8-10 kom. koje planu za par sati....

P.S.

Churchill ili Gathering Storm.....tj. 90€ ili 180€....?
17.47 C. KAMIKAZES ATTACK ALONE....
stoka
Reactions:
Ima zahvala: 731 put
 pohvaljen: 545 puta
Kontakt:

Post Postao/la stoka »

Uf,180 eura ne zvuci dobro...al ako je nastavak a world at war,onda me ne cudi,to je najskuplji eksponat carta magice,ako se ne varam...vidim ima raznih mogucnosti alternativne povijesti,sta mi je pozitivno u ww2 temi,ne mora mi uvik bugarska bit axis,spanjolska neutral itd,ka sta misli vecina bg zajednice...naravno,ako se uloze odredeni diplomatski napori...ugl,churchilla mislim tepit, stvarno se dobar cini,a i triumph kao jedan medium complex ww2 game.
Stips
Reactions:
Ima zahvala: 615 puta
 pohvaljen: 581 put

Post Postao/la Stips »

Stips
Reactions:

Post Postao/la Stips »

Samo kad proletiš kroz slike:
https://boardgamegeek.com/thread/141961 ... -adventure

This!
Igor
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Igor »

stoka je napisao/la:Uf,180 eura ne zvuci dobro...al ako je nastavak a world at war,onda me ne cudi,to je najskuplji eksponat carta magice,ako se ne varam...vidim ima raznih mogucnosti alternativne povijesti,sta mi je pozitivno u ww2 temi,ne mora mi uvik bugarska bit axis,spanjolska neutral itd,ka sta misli vecina bg zajednice...naravno,ako se uloze odredeni diplomatski napori...ugl,churchilla mislim tepit, stvarno se dobar cini,a i triumph kao jedan medium complex ww2 game.
...da taj eksponat je skup,jako skup,...uspješan sedativ protiv njega je Empire of the Sun....apaurin i xanax kombinirano...pristupiti olako AWaW obično završi slušanjem Njemačkog Miše Kovača

obožavanje Indijanaca;početak dekadencije Njemaca;reče Nietzsche prije 200 i kusur godina....i još Gathering Storm...bolnica Vrapče je blizu...ali na dnevnoj bazi praviš se normalan.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Igor za post:
Vatanen
Igor
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Igor »

Vidjeh da je dizajner "Triumph and Tragedy" Craig Besinque,ako mi je suditi po jedinoj njegovoj blok igri koju imam "Hellenes" onda Churchill otpada,u najgorem slučaju računica iznosi 90€ + 90€ + 90€ - 13€ = (free shipping) = 257€
Vatanen
Reactions:
Ima zahvala: 257 puta
 pohvaljen: 436 puta

Post Postao/la Vatanen »

Igore odvalio si me s ovim postom o plavom cvatu gorčice... ali odvalio :-D Kakva brzopotezna (Pop)Kulturgeschichte u rasponu od apolonskog do Indianerfilma, sa skrivenim projektilom pride... fantastično.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Vatanen za post:
Igor
Boardgames are power fantasies.
Maciej Janik et al.
Stips
Reactions:

Post Postao/la Stips »

Ako ćeš ikad prodavati Hellenes, ajde mi se molim te javi.
Igor
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Igor »

Vatanen je napisao/la:Igore odvalio si me s ovim postom o plavom cvatu gorčice... ali odvalio :-D Kakva brzopotezna (Pop)Kulturgeschichte u rasponu od apolonskog do Indianerfilma, sa skrivenim projektilom pride... fantastično.
Malo je onih koji bi to primjetili i još i razumjeli,ni sumnjao nisam da ćeš to biti ti...napisano u naletu neke inspiracije u kojoj su mješali se pride i razočaranje gdje su jedno drugo zapravo pomagali...

@Stipsonov
Nadam se da neću prodavati "Hellenes",još mi je na stolu,vrlo blizu one idealne igre,kompleksno ali sa mjerom "sweet spot",povijesni dio doista eskalira nakon jedne sezone u igri.Ako si zainteresiran rado ću proći pravila sa tobom preko skypa i naravno Vassala,javi mi.

slika
Stips
Reactions:

Post Postao/la Stips »

Rado, samo idem na godišnji kroz par dana pa možda bolje nakon. Ako je moguće.
Jer, kao i u 6 mj, imam želju tijekom godišnjeg svesti zurenje u ekran na najnižu moguću mjeru.
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”