Da li je netko igrao...
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 909 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
Re: Da li je netko igrao...
Iako eksplicitno ne piše, mislim da nakon izglasavanja izbacivanja (exile) treba pokazat secret objective. Naime, ako se dvaput izbaci nevinog, moral automatski pada na 0.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 5 puta
Sorry, ali to nije točno.Gordan je napisao/la: 22 vel 2023, 13:55 Iako eksplicitno ne piše, mislim da nakon izglasavanja izbacivanja (exile) treba pokazat secret objective. Naime, ako se dvaput izbaci nevinog, moral automatski pada na 0.
Sve ti piše na exile objectivu. Ako si betreyal ne pokazuješ svoj prvi secret objective, doslovno ne moraš u 90% slučajeva ništa reći, ako ako si nevin, onda pokazuješ. Ali, piše ti sve na svakoj exile karti.
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 909 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
Kako se onda u slucaju 2 exilana non-traitora zna da nisu bili traitori?
- Gordan
- Reactions:
- Kontakt:
A sinko moj...djoni_gitara je napisao/la: 22 vel 2023, 15:46Sorry, ali to nije točno.Gordan je napisao/la: 22 vel 2023, 13:55 Iako eksplicitno ne piše, mislim da nakon izglasavanja izbacivanja (exile) treba pokazat secret objective. Naime, ako se dvaput izbaci nevinog, moral automatski pada na 0.
Sve ti piše na exile objectivu. Ako si betreyal ne pokazuješ svoj prvi secret objective, doslovno ne moraš u 90% slučajeva ništa reći, ako ako si nevin, onda pokazuješ. Ali, piše ti sve na svakoj exile karti.

-
- Reactions:
U čemu je problme? Betreyal ne pokazuje svoj secret objective. Imas 15 exile objective karata i ni na jednoj ne piše betreyalu da pokaže objective.Gordan je napisao/la: 22 vel 2023, 20:00A sinko moj...djoni_gitara je napisao/la: 22 vel 2023, 15:46Sorry, ali to nije točno.Gordan je napisao/la: 22 vel 2023, 13:55 Iako eksplicitno ne piše, mislim da nakon izglasavanja izbacivanja (exile) treba pokazat secret objective. Naime, ako se dvaput izbaci nevinog, moral automatski pada na 0.
Sve ti piše na exile objectivu. Ako si betreyal ne pokazuješ svoj prvi secret objective, doslovno ne moraš u 90% slučajeva ništa reći, ako ako si nevin, onda pokazuješ. Ali, piše ti sve na svakoj exile karti.![]()
Nakon izbacivanja ne treba pokazati svoje secret objective, treba ga pokazati samo u slučaju da na exile karti to piše a to piše samo non betreyalima.
Eto ti sinko moj, jel ti sad jasnije ili da ti nacrtam? Kad si bezobrazan eto ti takav i odgovor.
Zadnja izmjena: djoni_gitara, dana/u 23 vel 2023, 07:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Reactions:
Znat ćeš. Zakomplicirali ste jednostavan sistem, pratite upute na exile karti. done.Mago de Umago je napisao/la: 22 vel 2023, 16:02 Kako se onda u slucaju 2 exilana non-traitora zna da nisu bili traitori?

- Ovi su korisnici zahvalili autoru djoni_gitara za post:
- Mago de Umago
- Gordan
- Reactions:
- Kontakt:
Da, u pravilu bezobrazno reagiram na izostanak elementarne logike. Poanta je da nakon šta je neko izbačen znaš je li betrayer ili nije, pokazao secret objective ili ne. Posve je svejedno šta je točno bio uvjet pod 2. i 3.djoni_gitara je napisao/la: 23 vel 2023, 07:22U čemu je problme? Betreyal ne pokazuje svoj secret objective. Imas 15 exile objective karata i ni na jednoj ne piše betreyalu da pokaže objective.Gordan je napisao/la: 22 vel 2023, 20:00A sinko moj...djoni_gitara je napisao/la: 22 vel 2023, 15:46
Sorry, ali to nije točno.
Sve ti piše na exile objectivu. Ako si betreyal ne pokazuješ svoj prvi secret objective, doslovno ne moraš u 90% slučajeva ništa reći, ako ako si nevin, onda pokazuješ. Ali, piše ti sve na svakoj exile karti.![]()
Nakon izbacivanja ne treba pokazati svoje secret objective, treba ga pokazati samo u slučaju da na exile karti to piše a to piše samo non betreyalima.
Eto ti sinko moj, jel ti sad jasnije ili da ti nacrtam? Kad si bezobrazan eto ti takav i odgovor.
-
- Reactions:
Eto, sad si točno rekao. Znaš ako je bio betreyal ili ne, ali to ne znači da se uvijek pokazuje secret objective. Jer je jako bitno za betreyala da ne pokazuje objective jer njegov ostaje isti + nesto mu se dodaje. Eto drago mi je da je pravilo točno protumačeno na kraju.Gordan je napisao/la: 24 vel 2023, 12:55Da, u pravilu bezobrazno reagiram na izostanak elementarne logike. Poanta je da nakon šta je neko izbačen znaš je li betrayer ili nije, pokazao secret objective ili ne. Posve je svejedno šta je točno bio uvjet pod 2. i 3.djoni_gitara je napisao/la: 23 vel 2023, 07:22U čemu je problme? Betreyal ne pokazuje svoj secret objective. Imas 15 exile objective karata i ni na jednoj ne piše betreyalu da pokaže objective.

Cheers.

- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3633 puta
- pohvaljen: 2321 put
- Kontakt:
Da li netko igrao https://boardgamegeek.com/boardgame/345868/federation ?
Možda backao na KS?
Vidim jako pozitivne komentare.
Možda backao na KS?
Vidim jako pozitivne komentare.