Sjajna igra. Da se i mi slažemo

Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Sjajna igra. Da se i mi slažemo
Krivo si me shvatila ili sam ja sad tebe, ali mislio sam reći da jedna od te dvije mačke ne može ni biti tu i skorati bodove jer ne smiju graničiti.wm_lsmm je napisao/la: 15 sij 2021, 09:17Znam. Slikano je nakon što je igra već bila gotova (vidi se da su sva polja popunjena), naknadno smo odlučili slikati, pa se vjerojatno pomaknulo kod brojanja bodova.Papaver je napisao/la: 15 sij 2021, 09:01Jako fora i iznenađujuće brainy igra, glava me zna boljeti dok ju igram.wm_lsmm je napisao/la: 14 sij 2021, 22:34 Calico
Komponente više nego preslatke, a količina mozganja proporcionalna tome.![]()
![]()
![]()
Inače, zakrpe s mačkama istog uzorka ne smiju graničiti, kao ove dvije točkaste na lijevoj ploči.![]()
![]()
Shvatila sam i mislim da je greška jer smo micali mace dok smo bodovali pa vratili za slikati, al sad više ni ja ne znam i zapravo me baš zanima, pogledat ću u blokić gdje smo bodovali rundu, sva sreća pa sve pišePapaver je napisao/la: 15 sij 2021, 09:30 Krivo si me shvatila ili sam ja sad tebe, ali mislio sam reći da jedna od te dvije mačke ne može ni biti tu i skorati bodove jer ne smiju graničiti.![]()
Ne znam tko je kupio jedno 5 igara u zadnjih par mjeseci, ima post na forumu za kupnju jos dvije i potencijalno ce kupit i neku iducu srijedusmurfORnot je napisao/la: 15 sij 2021, 07:19Blago tebi sto jos ne znas kolko skup ovo moze biti hobby.kovacu je napisao/la: 10 sij 2021, 17:37 Pocetkom prosle godine je bila grupna narudzba preko Gameslorea i nisam niti sekunde oklijevao da dam tolku lovu za ovaj board game i da ga dodam u svoju skromnu kolekciju.![]()
Također, jedna od top 4 najomiljenijih igarasmurfORnot je napisao/la: 16 sij 2021, 13:00
Nakon toga bacili It's a wonderful world s novomabavljenom ekspanzijom Corruption & Ascension. Ovo nam je opčenito jedan od omiljenih gejmova, utjecaj ekspanzije je ovako na prvu podosta velik, svima su nam se kotačići u glavi okretali obzirom na nove karte i mjenjanje ustaljenih taktika. Odličan game, jako nice ekspanzija na prvu, makar daleko overpriced ekspanzija...defakto 25e za 40-50 karata.
Base game nam je daleko bolji 7w, toliko odluka upakiran u taj draft i jednostavan gameplay![]()