BoardGameGeek Secret Santa
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3722 puta
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
Re: BoardGameGeek Secret Santa
ma zato ja više ne stavljam whole world, jer je stvarno nekad sranje s poštarinom, i onda ti poštarina pojede možda neku puno bolju igru koju si mogao dostaviti nekom bližem targetu. Npr. meni na Eurosenderu s kojima sad radim slanje iz InMyBoxa je jeftinije slanje u UK nego u susjednu Bosnu, pa ti reci.
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Čak 15 nas sudjeluje iz Hrvatske. Ima ovdje lista koju se potrudio napraviti 1 BGGovac 
https://boardgamegeek.com/thread/254217 ... try-have-c
Čile čak 23, a Francuska samo 7

https://boardgamegeek.com/thread/254217 ... try-have-c
Čile čak 23, a Francuska samo 7

- mado
- Reactions:
- Kontakt:
Nema lokalnih trgovina u Argentini? Ja sam imao Čile jednu godinu. Uspio naručiti lokalno uz uplatu na privatni Paypal račun prodavača ili Helpera, ne sjećam se točno.marge je napisao/la: 17 stu 2020, 09:49 ja za drugi gejm za argentinu čekam da se ili pojavi na 365games pa da bude normalna poštarina ili neki drugi vid akcije na američkim trgovinama jer obično je poštarina skuplja od same igre, a to nije dobro
- marge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 774 puta
- Kontakt:
čile ima lokalnih trgovina (ali iz čilea u argentinu se ne isplati), argentina nema lokalnih trgovina (tj. ima jednu, ali nikakav izbor plus cijene astronomske).. ma u kontaktu sam ja s targetom skoro svakodnevno, lik je jedan od jačih boardgamera u argentini, unatoč svim problemima kolekcija mu je pozamašna, bil je jednom i u essenu čak, a najlakše mu je nabaviti igru kaže kad mu netko od poznanika ide za ameriku pa usput uzme nekaj u koferu.. s prvom igrom koju sam mu poslal je između ostalog zadovoljan jer sam mu otkril jednu trgovinu američku koja mu dosad veli nije bila na radaru..mado je napisao/la: 17 stu 2020, 10:42Nema lokalnih trgovina u Argentini? Ja sam imao Čile jednu godinu. Uspio naručiti lokalno uz uplatu na privatni Paypal račun prodavača ili Helpera, ne sjećam se točno.marge je napisao/la: 17 stu 2020, 09:49 ja za drugi gejm za argentinu čekam da se ili pojavi na 365games pa da bude normalna poštarina ili neki drugi vid akcije na američkim trgovinama jer obično je poštarina skuplja od same igre, a to nije dobro
- marge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 774 puta
- Kontakt:
evo upravo poslal i drugu igru za argentinu, sad je kvota s wishliste zadovoljena, al pratil bum ja i dalje ponudu pa možda još nekaj zgodno uleti
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3722 puta
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
a ona poruka koju sam dobio od Royal Maila je bila vezano da je neki paket stigao u skladište negdje (ne znam ni gdje točno), a ne da će doći k meni. Dosta čudno, još uvijek ne znam o čemu se radi. Jel Santa ili koji KS u pitanju.
- mado
- Reactions:
- Kontakt:
Još jedan BGGovac se zabavlja a i nas usput. Radi listu najpoklanjanijih igara: https://boardgamegeek.com/geeklist/2785 ... ular-gifts
Ažurira ju svakih par dana. Spirit Island vodi trenutno.
Ažurira ju svakih par dana. Spirit Island vodi trenutno.
- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
Probat ću bubnut. Mozda London?marge je napisao/la: 19 stu 2020, 08:01 naručena i treća igra za argentinu, ova je bila po mom guštu

For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3633 puta
- pohvaljen: 2328 puta
- Kontakt:
Obavio moje Secret Santa dužnosti, nadam se da će target biti zadovoljan.
Paket koji je moj Santa poslao stoji od 14.11. i ne mrda.

Paket koji je moj Santa poslao stoji od 14.11. i ne mrda.