Šta ste zadnje igrali?

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Nuuq
Reactions:
Ima zahvala: 689 puta
 pohvaljen: 895 puta
Kontakt:

Re: Šta ste zadnje igrali?

Post Postao/la Nuuq »

Dosadan sam pravo, ali samo je igrajte. Meni je i dalje najdraža igra. I sto je vise igram to je bolja... Kakav dragulj.
slika
Teehee(R)
Reactions:
Ima zahvala: 692 puta
 pohvaljen: 277 puta
Kontakt:

Post Postao/la Teehee(R) »

Slažem se sa @Nuuq, meni uz TM najdraža igra!
slika
gogo666
Reactions:
Ima zahvala: 21 put
 pohvaljen: 253 puta

Post Postao/la gogo666 »

slika

Partija Scythea bez fajta. Zanimljiva hladnoratovska situacija gdje smo se utaborili i onaj tko bi prvi napao bi i izgubio borbu, a i zavrsio partiju. Dobio sam na bonus tile.
Ovi su korisnici zahvalili autoru gogo666 za post (ukupno 2):
CrazyBunnyGuyjuri006
slika
Mago de Umago
Reactions:
Ima zahvala: 909 puta
 pohvaljen: 1037 puta
Kontakt:

Post Postao/la Mago de Umago »

I meni je Concordia jedna od drazih igara.

Nazalost zaglibili smo u heavy igre i nekako su ove manje heavy pale u drugi plan. Uz to imamo jedno 4-5 igra koje jos nismo ni probali tako da je zapravo pala u treci plan.

Nismo je igrali skoro 4 mj...
slika
Deni
Reactions:
Ima zahvala: 690 puta
 pohvaljen: 1092 puta
Kontakt:

Post Postao/la Deni »

skoro 4mj?! s obzirom na kolicinu igara, mi smo sretni ako jednom godisnje zaigramo neki naslov 😂😅
Ovi su korisnici zahvalili autoru Deni za post:
Teehee(R)
slika
Mago de Umago
Reactions:
Kontakt:

Deni je napisao/la: 07 vel 2021, 13:06 skoro 4mj?! s obzirom na kolicinu igara, mi smo sretni ako jednom godisnje zaigramo neki naslov 😂😅
Pa tako ce i nama biti uskoro. :lol:

Iako je puno veci gust odigrati nekoliko puta...
slika
priroda15
Reactions:
Ima zahvala: 507 puta
 pohvaljen: 281 put
Kontakt:

Post Postao/la priroda15 »

Da, to je problem. Sve je više novih igara, kolekcije se povećavaju pa se pojedine igre igraju sve manje, a da bi se igralo kako spada, barem kompleksnije igre bi trebalo igrati često. Mi nekako nastojimo svaku igru koju igramo odigrati barem 2-3 puta zaredom ali to nije uvijek lako

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

slika
Vihor
Reactions:
Ima zahvala: 110 puta
 pohvaljen: 80 puta

Post Postao/la Vihor »

Kako se nosite s tim problemom rotiranja igara, davanja dovoljno pažnje svim svojim ljubimcima?

Lebdi mi u glavi to pitanje već neko vrijeme dok gledam kako bogate police ljudi imaju doma i sad mi se čini kao dobar trenutak da pitam. Naravno, razumijem kolekcionarski duh i užitak koje samo posjedovanje pruža, ali govoreći isključivo iz igračke perspektive, kako pomirujete ljubav prema igranju i nedostatak vremena za onoliko igranja koliko osjećate da zaslužuju?

Naprimjer, događa li vam se kada da "nasilu" igrate nešto jer bi, eto, ipak bio red, jer je kvalitetna i važna igra, jer je dosta koštala i treba to opravdati nekako, čak i kada niste možda toliko raspoloženi za nju?

Ili imate možda određen broj igara preko kojega nikako ne prelazite, pa onako, darvinistički jednu ubijate drugom da bi se održala ravnoteža, preskačete igre koje su vam možda vrlo zanimljive, ali znate da se ne bi predugo zadržale u društvu?
DarkDefender
Reactions:
Ima zahvala: 309 puta
 pohvaljen: 527 puta

Post Postao/la DarkDefender »

Ja imam jako malo vremena za igranje i vecina mojih igara su nedovoljno igrane. Ali svaku sam kupio s odredjenom svrhom. U rijetkim slucajevima kad uspijem skupiti ekipu za igranje, nikad ne znam koji ce profili ljudi doci. A s obzirom da ja volim svakakve igre, imam od svacega po nesto. Ako se neka igra ne igra dovoljno, doci ce njeno vrijeme prije ili poslje.

Imam trenutno na polici nekoliko igara za koje mislim da mozda nece vise izlaziti na stol. Dat cu im jos malo vremena, ali vjerojatno cu ih se rijesiti u nekom trenu. Imam i 2 koje mislim da nece vise dolaziti na stol, a igrao sam ih samo jednom. Njima cu dati jos jednu priliku kad bude prava ekipa i pravo raspolozenje. Nemam problema malo pricekati taj trenutak pa ga necu ni forsirati.
Ovi su korisnici zahvalili autoru DarkDefender za post:
sadistiko
Mago de Umago
Reactions:
Kontakt:

https://boardgamegeek.com/boardgame/193 ... tern-trail

Prvi put igrali danas i mogu reci da mi se bas svidja.

E sad ne znam da li je moguce pobijediti ako se ne fokusiras na krave. Ja sam danas lose prosao, od krava sam imao samo 7 bodova mislim, a ostali preko 30. Vidjet cemo drugi put...
Ovi su korisnici zahvalili autoru Mago de Umago za post (ukupno 4):
dadojuri006Denisadistiko
slika
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”