Stigla zadnja narudžba s philiberta, ali ne i predzadnja...

Imam baznu igru i igrao sam svega jednom kod frenda i sa Call of The Wild ekspanzijom. Baznu igru smo igrali jedno 7-8 puta i prošli kroz sva četiri glavna scenarija. Neke smo ponovili, neke na sasvim novi način prošli. Imam zamjerku ovoj igri što najiskusniji igrač (uvijek jaNoghri je napisao/la:Bilo je malo zavrzlame sa Call of the Wild, ali sad je napokon sve tu, do sada smo odigrali 3 main scenarija i super je! Sad kad krene hladnije vrijeme cemo se vjerojatno jos vise igrati.
Baš htjedoh pitati jel to tvoj Brink of Warkockica je napisao/la:Evo moje u prvom planu
Da, zasad sam ja keeper, ali dogovorili smo se da cemo se mijenjati kad se svi ushemimo u igru, bitna je zabava, a toga ima na pretekValsim je napisao/la: Imam baznu igru i igrao sam svega jednom kod frenda i sa Call of The Wild ekspanzijom. Baznu igru smo igrali jedno 7-8 puta i prošli kroz sva četiri glavna scenarija. Neke smo ponovili, neke na sasvim novi način prošli. Imam zamjerku ovoj igri što najiskusniji igrač (uvijek ja) mora biti u ulozi housekeepera i biti ta mrcina koja će drugima zagorčavati život. Do nabavke igre sam mislio da je razrađen neki sistem kao u Arkhamu, te da je skroz kooperativna protiv igre. Srećom je Call of The Wild ekspanzija dodala jedan scenarij gdje je i to moguće. Moram ju nabaviti.
U Sarajevudado je napisao/la:Gdje si nabavio Šerifa?
Odličan izbor, obje igre su sjajne.Nuuq je napisao/la:Evo moje od danas
Sent from my LG-D855 using Tapatalk