Muller
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 49 puta
- pohvaljen: 15 puta
Re: Muller
zna li netko koliko je Village u Mulleru? Da li je to trenutno najbolja igra u tom dućanu ako govorimo o kategoriji srednje kompliciranih igara?
Vidio sam da su dobili nekoliko novih apstraktnih igara, zna li itko nešto više o tim naslovima?
Nisam zapamtio imena, ali mislim da je u jednoj dvoboj između elemenata vatre i vode.
Vidio sam da su dobili nekoliko novih apstraktnih igara, zna li itko nešto više o tim naslovima?
Nisam zapamtio imena, ali mislim da je u jednoj dvoboj između elemenata vatre i vode.
- icarusST
- Reactions:
- Ima zahvala: 164 puta
- pohvaljen: 48 puta
200 KN - 20 % ispade znaci 160 ....McGregor je napisao/la:zna li netko koliko je Village u Mulleru? Da li je to trenutno najbolja igra u tom dućanu ako govorimo o kategoriji srednje kompliciranih igara?
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2446 puta
- Kontakt:
Jesi siguran da je bilo Mascaradea u Mulleru?sadistiko je napisao/la:Bilo ga je
Muller prodaje lokalizirane Maske (Masques) i cijena je bila mislim 89 ili 99 kn. Ubi me sad....
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Killa
- Reactions:
- Ima zahvala: 703 puta
- pohvaljen: 321 put
Onako usput, Muelleri u Splitu ti imaju "nešto" manji izbor BG-ova od zagrebačkih. Pogotovo ovih nama zanimljivijih.icarusST je napisao/la:jel ima mozda Mascarade u Mullera
- icarusST
- Reactions:
- Ima zahvala: 164 puta
- pohvaljen: 48 puta
znam da ima veci izbor u City-a .... al sad se nemogu sitit je sam ovo vidia ili nisam.... znam da je bia Ticket to RideKilla je napisao/la:Onako usput, Muelleri u Splitu ti imaju "nešto" manji izbor BG-ova od zagrebačkih. Pogotovo ovih nama zanimljivijih.icarusST je napisao/la:jel ima mozda Mascarade u Mullera
...i bilo je jos par igara sad se nemogu sitit

- Satarash
- Reactions:
- Ima zahvala: 199 puta
- pohvaljen: 237 puta
- Kontakt:
Ista stvar u 2 osječka mullera. Možda čak i gora....ništa novoga zadnjih par mjeseci, tek "Camel up" nedavno.Killa je napisao/la: Onako usput, Muelleri u Splitu ti imaju "nešto" manji izbor BG-ova od zagrebačkih. Pogotovo ovih nama zanimljivijih.
No, muller uskoro seli u portanovu, pa možda ima nade za nešto novo.....