Solo igranje
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 909 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
- miki0102
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 419 puta
- Kontakt:
Re: Solo igranje
mado je napisao/la: 04 stu 2020, 13:20 Evo i ovogodišnji top 10 najboljih solo igara po izboru preko 600 članova 1-Player guild na BGGu:
10. Too Many Bones
9. The Lord of the Rings: The Card Game (LCG)
8. Scythe
7. Gloomhaven
6. Arkham Horror: The Card Game (LCG)
5. Aeon's End
4. Marvel Champions: The Card Game (LCG)
3. Terraforming Mars
2. Mage Knight Board Game
1. Spirit Island
Cijelih top 200 je na geeklisti: https://boardgamegeek.com/geeklist/2778 ... tlesonly=1
Baš si razmišljam kako većina nema pojma o tome je li nešto dobro i koliko je dobro te ima li boljeg ili puno boljeg od toga što se voli igrati ili pak nema.

Naravno i ja imam pravo na mišljenje i stav kao i ostali pa ga sad ovom prilikom i iznosim.

- retko63
- Reactions:
- Ima zahvala: 83 puta
- pohvaljen: 51 put
- Kontakt:
Jel znaš možda koja je cijena igre u trgovini kod nas u Hrvatskoj ?juri006 je napisao/la: 30 sij 2021, 18:33Veličina kutije ti je kao Carcassonne i Century: Spice Road.kockica je napisao/la: 30 sij 2021, 17:21Imam pnp verziju, oduševila me i rado bih oridjidji, ali vidim da je rasprodana. Kolika je veličina kutije?juri006 je napisao/la: 30 sij 2021, 17:14 Ja svakako preporučam
https://boardgamegeek.com/boardgame/306 ... ling-skies
Ja sam imao sreće pa sam nabavio tu od jednog dobrog kolege s foruma![]()
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 1924 puta
- pohvaljen: 680 puta
Ne znam, ne pokazuje ništa na Carti Magici. Ja sam ga tu na forumu platio 180kn + slanje Tiskom.retko63 je napisao/la: 30 sij 2021, 22:52 Jel znaš možda koja je cijena igre u trgovini kod nas u Hrvatskoj ?
P.S. Evo obranjen i Washington na threat level 2

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Nije prevelika s obzirom na komponente? Svoju pnp verziju doslovce čuvam u jednom card boxu kupljenom u mullerujuri006 je napisao/la: 30 sij 2021, 18:33Veličina kutije ti je kao Carcassonne i Century: Spice Road.kockica je napisao/la: 30 sij 2021, 17:21Imam pnp verziju, oduševila me i rado bih oridjidji, ali vidim da je rasprodana. Kolika je veličina kutije?juri006 je napisao/la: 30 sij 2021, 17:14 Ja svakako preporučam
https://boardgamegeek.com/boardgame/306 ... ling-skies
Ja sam imao sreće pa sam nabavio tu od jednog dobrog kolege s foruma![]()
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 1924 puta
- pohvaljen: 680 puta
Nije zato sto pored ovog base gamea unutra ima jos 4 dijela kampanje ciji se elementi mogu poslije isto kombinirati za standalone game. Tako da je kutija do kraja popunjena. Dosta je i teska s obzirom na velicinukockica je napisao/la: 31 sij 2021, 00:19 Nije prevelika s obzirom na komponente? Svoju pnp verziju doslovce čuvam u jednom card boxu kupljenom u mulleru
- priroda15
- Reactions:
- Ima zahvala: 507 puta
- pohvaljen: 281 put
- Kontakt:
Nedavno sam naisao na odlicno razradjenu unofficial Brass automa varijantu. Ja igram Lancashire ali postoji i za Birmingham.
Ovdje se mogu skinuti karte za print, pravila i FAQ: http://www.mautoma.com
Za Birmingham postoji i web app pa ni netreba printati karte..
Na stranici se mogu skinuti autome i za jos neke igre.
Čovjek se stvarno potrudio. Ne bi se čudio da ovo jednom postane i official Brass solo varijanta. Uglavnom, kada se savladaju pravila, igra ide jako brzo, potez autome se može odigrati za cca pola minute.
Svakako preporuka!
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Ovdje se mogu skinuti karte za print, pravila i FAQ: http://www.mautoma.com
Za Birmingham postoji i web app pa ni netreba printati karte..
Na stranici se mogu skinuti autome i za jos neke igre.
Čovjek se stvarno potrudio. Ne bi se čudio da ovo jednom postane i official Brass solo varijanta. Uglavnom, kada se savladaju pravila, igra ide jako brzo, potez autome se može odigrati za cca pola minute.
Svakako preporuka!
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Zadnja izmjena: priroda15, dana/u 10 ožu 2021, 08:54, ukupno mijenjano 1 put.
- priroda15
- Reactions:
- Ima zahvala: 507 puta
- pohvaljen: 281 put
- Kontakt:
Nedavno sam za solo igranje nabavio KS izdanje igre Robin Hood and the merry men (2018). Bio sam skeptičan zbog loše ocjene ali drago mi je da sam se ipak odvažio na nabavku. Razlog loše ocjene su prvenstveno loš rulebook te nejasna ikonografija koji nisu user friendly. Treba uložiti dosta truda u savladavanje igre (stalno iščitavanje pravila, rješavanje nejasnoća na BGG forumu, how to play videi), ali kada se igra savlada sve ide glatko. Tek sam odigrao (i to bezuspješno) prvi solo scenarij (od pet) ali mogu reći da sam imao odlično solo iskustvo, jako napeto i zabavno. Veliki plus su naravno prekrasne komponente i artwork, te činjenica da se englesko deluxe KS izdanje igre može bez problema povoljno naći na BGG marketu.