sadistiko je napisao/la: 13 ožu 2021, 23:27 Mehanizmi su sasvim ok, Suchy je uvijek ok, osim u Pulsaru.

Pulsar mi je odlična igra, dvije najjače stvari su joj fantastičan dice drafting i jako varijabilni set-up.

sadistiko je napisao/la: 13 ožu 2021, 23:27 Mehanizmi su sasvim ok, Suchy je uvijek ok, osim u Pulsaru.
Da da znam. Kad god budes htio ti opet posudimkockica je napisao/la:Ma pulsar je super igra ( ti si mi je posudio prije ovog sranja sa pandemijom). Bas žena i ja raspravljali kako nam se sve više sviđaju igre sa smislenim korištenjem kockica i sad smo vagali da nabavimo castles of burgundy ili pulsar. Na kraju odlučili uzeti burgundy samo zato što nam zauzima manje mjesta na stolu.
Meni se nije svidio jer je nekako prematematička, ne znam kako bi to drugačije opisao. Treba previše vezati sve na matematiku. Malo mi je tu previše otišao u smjeru Knizie
Što je lažna deluxe verzija?kockica je napisao/la: 15 ožu 2021, 09:23 Pulsar definitivno razbija u onom dijelu sa izborom kockica, ali castles ipak bolji za dvoje igrača, a i i volimo tile placement. Da je castles ružan, jeste, ali nabavit ćemo onu lažnu deluxe verziju. No vjerujem da će pulsar naci svoje mjesto kod nas.
Uc mi ima odličnu ideju mehanizma sparivanja kartica , ali džabe kada je previše repetitivno.