Mislim da se možeš dogovoriti sa targetom - meni se to dogogilo prošle godine. Santa mi je poslao svoje primjerak Underwater Cities sa ekspanzijom, 3D isprintanim player tokenima, sleevano i upgradeano. Pitao me želim li standardnu novu igru iz trgovinu ili megaigru ali neće biti nova. Ja sam pristao na megaigru a on je pretpostavljam Octavianu kao dokaz poslao našu korespondenciju i dokaz da je shippao paket kao i moju uslikanu sliku dobivenog poklona.Bojan1983 je napisao/la: 09 stu 2021, 12:59 Cisto teoretsko pitanje, poklanjaju se iskljucivo nove igre?
Sasvim slucajno target visoko na wishlisti ima par igara koje razmisljam da prodam
Znam da bez racuna nemam dokaza da sam ispunio duznost al pretpostavljam da ako se target slozi da je ok
BoardGameGeek Secret Santa
- Minsc1610
- Reactions:
- Ima zahvala: 296 puta
- pohvaljen: 339 puta
- Kontakt:
Re: BoardGameGeek Secret Santa
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1191 put
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Ovo kaj je Minsc1610 napisao.
Ak ima na wishlisti oop igre kao npr Glory to Rome i sl, bio bi presretan dobiti takav poklon.
A za rabljene koje se mogu i kupiti preporučam provjeriti sa targetom, a kao dokaz slanja fotkati igre i paket?
pitaj i Octaviana direktno, obično brzo odgovara.
Ja bih osobno bio za rabljenu igru koju mi Santa šalje ak je u dobrom stanju. Još da se potpiše s unutrašnje strane kutije, stavi neki hint da ga probam otkriti..

Meni se Santa ne javlja
jel mu slati poruku da provjerim jel živ, jesam li bio noti ove godine? 
Pitao sam Santu jesam bio zločest ove godine, a Santa mi odgovorio :"Uhh..yep, that's your name on the list. Don't worry. There's still time to rack up those "nice points"! "
A sa targetom super komunikacija, sve odgovara, pita i mene.. Baš odlučujemo jel veličina bitna
Veličina igara naravno, 1 velika vs par malih 
Riješio ja to brzopotezno, 1 velika igra+1 mala
Sa slanjem ukupno ~104$ , YOLO
+jeste vidjeli, prva igra već isporučena? Brass : https://boardgamegeek.com/geeklist/2913 ... ta-sent-me

A za rabljene koje se mogu i kupiti preporučam provjeriti sa targetom, a kao dokaz slanja fotkati igre i paket?

Ja bih osobno bio za rabljenu igru koju mi Santa šalje ak je u dobrom stanju. Još da se potpiše s unutrašnje strane kutije, stavi neki hint da ga probam otkriti..

Jej, dobit ću Glumhevendado je napisao/la: 09 stu 2021, 11:20 Santa se ne javlja ali se zato target javio.![]()
50-ak igara na wishlisti, ima svega ali po viđenom gravitira prema većim epskim igrama.
Inače uvijek šaljem 3 manje igre al mislim da ću ove godine 1 veliku.

Meni se Santa ne javlja

Pitao sam Santu jesam bio zločest ove godine, a Santa mi odgovorio :"Uhh..yep, that's your name on the list. Don't worry. There's still time to rack up those "nice points"! "

A sa targetom super komunikacija, sve odgovara, pita i mene.. Baš odlučujemo jel veličina bitna

Riješio ja to brzopotezno, 1 velika igra+1 mala

+jeste vidjeli, prva igra već isporučena? Brass : https://boardgamegeek.com/geeklist/2913 ... ta-sent-me
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3732 puta
- pohvaljen: 3858 puta
- Kontakt:
Meni se odma jutros javila moja targetica. Ne boji se starog perverznog djedice izgleda 
Veli svakako će mi pomoći što god treba

Veli svakako će mi pomoći što god treba
- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3644 puta
- pohvaljen: 2351 put
- Kontakt:
- danijel2008
- Reactions:
- Ima zahvala: 81 put
- pohvaljen: 200 puta
- Kontakt:
Meni se javio Djedica (ili Bakica) iz Češke kaže.
Ovoj svojoj sam pripremio cijeli show. Javio joj se djedicin mali pomagać Cosmo Crafty-Pants. Kao djedica je zauzet ali zapravo ga je on kidnapirao i vodi cijelu operaciju. Pa neka malo spašava djedicu. To mi je neka moja ideja. Ako vas kontaktira neka amerikanka na BGG...dobit ce te instrukcije kako i šta joj odgovoriti...još smišljam šta i kako...
Ovoj svojoj sam pripremio cijeli show. Javio joj se djedicin mali pomagać Cosmo Crafty-Pants. Kao djedica je zauzet ali zapravo ga je on kidnapirao i vodi cijelu operaciju. Pa neka malo spašava djedicu. To mi je neka moja ideja. Ako vas kontaktira neka amerikanka na BGG...dobit ce te instrukcije kako i šta joj odgovoriti...još smišljam šta i kako...
- Ovi su korisnici zahvalili autoru danijel2008 za post:
- mado
- frastarc
- Reactions:
- Ima zahvala: 475 puta
- pohvaljen: 586 puta
- Kontakt:
Ja još cekam da se moj djedica javi 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3732 puta
- pohvaljen: 3858 puta
- Kontakt:
ja isto očekujem da se neće ni javiti ko ni prošle godine i onda samo odjednom dođe igra. Nije mi to tak OK, al šta ćeš, neki se ipak prijavljuju da dobiju neku novu igru
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1191 put
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Pošaljite im poruku preko sustava. Tak sam ja svojemu pa je odgovorio.sadistiko je napisao/la: 09 stu 2021, 20:17 ja isto očekujem da se neće ni javiti ko ni prošle godine i onda samo odjednom dođe igra. Nije mi to tak OK, al šta ćeš, neki se ipak prijavljuju da dobiju neku novu igru

A imate i naziv za šutljive Sante koji samo neprimjetno kao ninđe dostave poklon: Ninja Santa

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 27 puta
- pohvaljen: 18 puta
- Kontakt:
Evo da se i ja javim,
Djedica se javio wooohoohooo :DD
Što se tiče targeta iz Belgije je. Spreman na zezanciju. 380+ igara (ocjenjenih dosta), wishlist sa samo 17 njih ali ima komentare. on i žena uživaju u dobroj čašici vina (već vidim kamo ovo vodi)
Kaže da bi sam otišao po igru ako je do cijene poštarine i slično..(mislim da mu frend ima lokalni shop)
Što mislite o tome?
Ići tematski ili ne hmm
Djedica se javio wooohoohooo :DD
Što se tiče targeta iz Belgije je. Spreman na zezanciju. 380+ igara (ocjenjenih dosta), wishlist sa samo 17 njih ali ima komentare. on i žena uživaju u dobroj čašici vina (već vidim kamo ovo vodi)

Kaže da bi sam otišao po igru ako je do cijene poštarine i slično..(mislim da mu frend ima lokalni shop)
Što mislite o tome?

Ići tematski ili ne hmm
- danijel2008
- Reactions:
- Ima zahvala: 81 put
- pohvaljen: 200 puta
- Kontakt:
Moj je razvezao jezik ko nespašen. Od 2015. prvi puta da sam razmjenio više od 3 poruke sa Santom. A tek smo krenuli. Šok i vjeverica.sadistiko je napisao/la: 09 stu 2021, 20:17 ja isto očekujem da se neće ni javiti ko ni prošle godine i onda samo odjednom dođe igra. Nije mi to tak OK, al šta ćeš, neki se ipak prijavljuju da dobiju neku novu igru