BoardGameGeek Secret Santa

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Minsc1610
Reactions:
Ima zahvala: 296 puta
 pohvaljen: 339 puta
Kontakt:

Re: BoardGameGeek Secret Santa

Post Postao/la Minsc1610 »

Bojan1983 je napisao/la: 09 stu 2021, 12:59 Cisto teoretsko pitanje, poklanjaju se iskljucivo nove igre?

Sasvim slucajno target visoko na wishlisti ima par igara koje razmisljam da prodam

Znam da bez racuna nemam dokaza da sam ispunio duznost al pretpostavljam da ako se target slozi da je ok
Mislim da se možeš dogovoriti sa targetom - meni se to dogogilo prošle godine. Santa mi je poslao svoje primjerak Underwater Cities sa ekspanzijom, 3D isprintanim player tokenima, sleevano i upgradeano. Pitao me želim li standardnu novu igru iz trgovinu ili megaigru ali neće biti nova. Ja sam pristao na megaigru a on je pretpostavljam Octavianu kao dokaz poslao našu korespondenciju i dokaz da je shippao paket kao i moju uslikanu sliku dobivenog poklona.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Minsc1610 za post (ukupno 2):
madoBojan1983
slika
mado
Reactions:
Ima zahvala: 1191 put
 pohvaljen: 1200 puta
Kontakt:

Post Postao/la mado »

Ovo kaj je Minsc1610 napisao. :thumbs Ak ima na wishlisti oop igre kao npr Glory to Rome i sl, bio bi presretan dobiti takav poklon.
A za rabljene koje se mogu i kupiti preporučam provjeriti sa targetom, a kao dokaz slanja fotkati igre i paket? szbunjen pitaj i Octaviana direktno, obično brzo odgovara.
Ja bih osobno bio za rabljenu igru koju mi Santa šalje ak je u dobrom stanju. Još da se potpiše s unutrašnje strane kutije, stavi neki hint da ga probam otkriti.. :ljubav
dado je napisao/la: 09 stu 2021, 11:20 Santa se ne javlja ali se zato target javio. :thumbs

50-ak igara na wishlisti, ima svega ali po viđenom gravitira prema većim epskim igrama.
Inače uvijek šaljem 3 manje igre al mislim da ću ove godine 1 veliku.
Jej, dobit ću Glumheven :hepihepi :bravo

Meni se Santa ne javlja :( jel mu slati poruku da provjerim jel živ, jesam li bio noti ove godine? szbunjen
Pitao sam Santu jesam bio zločest ove godine, a Santa mi odgovorio :"Uhh..yep, that's your name on the list. Don't worry. There's still time to rack up those "nice points"! " spivo

A sa targetom super komunikacija, sve odgovara, pita i mene.. Baš odlučujemo jel veličina bitna :D Veličina igara naravno, 1 velika vs par malih rofl
Riješio ja to brzopotezno, 1 velika igra+1 mala :D Sa slanjem ukupno ~104$ , YOLO :thumbs2

+jeste vidjeli, prva igra već isporučena? Brass : https://boardgamegeek.com/geeklist/2913 ... ta-sent-me
Ovi su korisnici zahvalili autoru mado za post (ukupno 2):
dadosadistiko
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

Meni se odma jutros javila moja targetica. Ne boji se starog perverznog djedice izgleda :-)
Veli svakako će mi pomoći što god treba
slika
dado
Reactions:
Ima zahvala: 3644 puta
 pohvaljen: 2351 put
Kontakt:

Post Postao/la dado »

mado je napisao/la: 09 stu 2021, 13:35
Jej, dobit ću Glumheven :hepihepi :bravo
Ej, nemoj spojlat inače ću ti poslat Biebera. sbatine
Ovi su korisnici zahvalili autoru dado za post:
mado
slika
danijel2008
Reactions:
Ima zahvala: 81 put
 pohvaljen: 200 puta
Kontakt:

Post Postao/la danijel2008 »

Meni se javio Djedica (ili Bakica) iz Češke kaže.

Ovoj svojoj sam pripremio cijeli show. Javio joj se djedicin mali pomagać Cosmo Crafty-Pants. Kao djedica je zauzet ali zapravo ga je on kidnapirao i vodi cijelu operaciju. Pa neka malo spašava djedicu. To mi je neka moja ideja. Ako vas kontaktira neka amerikanka na BGG...dobit ce te instrukcije kako i šta joj odgovoriti...još smišljam šta i kako...
Ovi su korisnici zahvalili autoru danijel2008 za post:
mado
slika

Moj YouTube kanal - Life of a Board Gamer
Moj Instagram profil - Life of a Board Gamer
frastarc
Reactions:
Ima zahvala: 475 puta
 pohvaljen: 586 puta
Kontakt:

Post Postao/la frastarc »

Ja još cekam da se moj djedica javi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovi su korisnici zahvalili autoru frastarc za post:
dado
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

ja isto očekujem da se neće ni javiti ko ni prošle godine i onda samo odjednom dođe igra. Nije mi to tak OK, al šta ćeš, neki se ipak prijavljuju da dobiju neku novu igru
Ovi su korisnici zahvalili autoru sadistiko za post:
frastarc
slika
mado
Reactions:
Ima zahvala: 1191 put
 pohvaljen: 1200 puta
Kontakt:

Post Postao/la mado »

sadistiko je napisao/la: 09 stu 2021, 20:17 ja isto očekujem da se neće ni javiti ko ni prošle godine i onda samo odjednom dođe igra. Nije mi to tak OK, al šta ćeš, neki se ipak prijavljuju da dobiju neku novu igru
Pošaljite im poruku preko sustava. Tak sam ja svojemu pa je odgovorio. :thumbs
A imate i naziv za šutljive Sante koji samo neprimjetno kao ninđe dostave poklon: Ninja Santa :D
Jerkooo
Reactions:
Ima zahvala: 27 puta
 pohvaljen: 18 puta
Kontakt:

Post Postao/la Jerkooo »

Evo da se i ja javim,

Djedica se javio wooohoohooo :DD
Što se tiče targeta iz Belgije je. Spreman na zezanciju. 380+ igara (ocjenjenih dosta), wishlist sa samo 17 njih ali ima komentare. on i žena uživaju u dobroj čašici vina (već vidim kamo ovo vodi) 8-)

Kaže da bi sam otišao po igru ako je do cijene poštarine i slično..(mislim da mu frend ima lokalni shop)
Što mislite o tome? szbunjen
Ići tematski ili ne hmm
Ovi su korisnici zahvalili autoru Jerkooo za post:
mado
danijel2008
Reactions:
Ima zahvala: 81 put
 pohvaljen: 200 puta
Kontakt:

Post Postao/la danijel2008 »

sadistiko je napisao/la: 09 stu 2021, 20:17 ja isto očekujem da se neće ni javiti ko ni prošle godine i onda samo odjednom dođe igra. Nije mi to tak OK, al šta ćeš, neki se ipak prijavljuju da dobiju neku novu igru
Moj je razvezao jezik ko nespašen. Od 2015. prvi puta da sam razmjenio više od 3 poruke sa Santom. A tek smo krenuli. Šok i vjeverica.
slika

Moj YouTube kanal - Life of a Board Gamer
Moj Instagram profil - Life of a Board Gamer
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”