Najave dolaska robe
Moderator/ica: wolfbloodgirl
Re: Najave dolaska robe
Uf.MoschuS je napisao/la:zorc kazu vjerojatno 649kn

Znao sam da će biti paprena cijena, al nadao sam se da će biti ~600kn.
Aj, bar je jeftinije 35kn od črne luknje.

- Dread24
- Reactions:
- Ima zahvala: 56 puta
- pohvaljen: 40 puta
- Kontakt:
494,30kn bi te došla sa popustom za CM (kupon za 30% popusta) kojeg možeš zaraditi pišući recenzije i opise igara za našu stranicu.... isplati se nešto konkretno istipkat....zorc je napisao/la:Uf.MoschuS je napisao/la:zorc kazu vjerojatno 649kn
Znao sam da će biti paprena cijena, al nadao sam se da će biti ~600kn.
Aj, bar je jeftinije 35kn od črne luknje.

Bolje izdati knjigu nego prijatelja!
- wolfbloodgirl
- Reactions:
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 32 puta
Hoće skoro.
Pošiljka putuje k nama, nadamo se da će kroz tjedan-dva biti na policama već
Pošiljka putuje k nama, nadamo se da će kroz tjedan-dva biti na policama već

- Ovi su korisnici zahvalili autoru wolfbloodgirl za post:
- grof
私はしたくない
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
evo, da razbijem led ovog zahvaljivanja na forumu. Zahvaljujem ne na vijesti kao vijesti, nego na angažmanu Carta Magice od strane djelatnika kako bi nam davali svježe informacije o igrama koje stižu ili su stigle... vjerujem da će se ovdje pojaviti i cjenici s novom robom i tako... 

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- MoschuS
- Reactions:
- Ima zahvala: 6 puta
- pohvaljen: 15 puta
Od kud CM uzima robu? Da li je moguce naruciti nesto izvan njihove redovne narudzbe? Znaci pogledam kod njihovog glavnog dilera sto ima, uplatim neki polog za igru i to mi dodje u CM sa njihovom slijedecom narudzbom.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Da, to se moglo, samo ne znam da i je još moguće...MoschuS je napisao/la:Od kud CM uzima robu? Da li je moguce naruciti nesto izvan njihove redovne narudzbe? Znaci pogledam kod njihovog glavnog dilera sto ima, uplatim neki polog za igru i to mi dodje u CM sa njihovom slijedecom narudzbom.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- wolfbloodgirl
- Reactions:
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 32 puta
Kako od kudaMoschuS je napisao/la:Od kud CM uzima robu? Da li je moguce naruciti nesto izvan njihove redovne narudzbe? Znaci pogledam kod njihovog glavnog dilera sto ima, uplatim neki polog za igru i to mi dodje u CM sa njihovom slijedecom narudzbom.

Mi možemo zapisati što bi Vi naručili, pa pri sljedećoj narudžbi, ukoliko ima kod dobavljača, naručimo traženo.
Ne tražimo plaćanje unaprijed, obzirom da ne možemo garantirati da će dobavljač imati više određene igre na skladištu u trenutku kad mi potvrdimo narudžbu označenog.

私はしたくない