Warcraft 3 (PC igra)
Warcraft 3 (PC igra)
Bok svima! Ispričavam se zbog ulaska u temu WoW, ali neznam gdje da postavim pitanje. Želio bih igrati Warcraft 3 preko Battle.net-a, ali neznam je li se naplaćuje? Dok ne saznam tata mi neda da se ulogiram. Molim brzi odgovor! 

- Vicko
- Reactions:
- Ima zahvala: 312 puta
- pohvaljen: 73 puta
- Kontakt:
Re: Warcraft 3
Malo si fulao temu... ovo bi više pasalo pod Razno. Ovo ti je podforum za kartaške igre. No, dobro.
Ovisi da li imaš original verziju ili ne.
Ako imaš original, pretpostavljam da je korištenje Battle.neta besplatno (kažem pretpostavljam jer nisam igrao Warcraft 3 na bettle.netu). Već si platio igru, a u tu cijenu spada i Battle.net account. Ma, mislim da si možeš i ovak samo napravit Battle.net account (bar koliko znam, za Starcraft...) Ako nemaš original
, mislim da se može koristiti ICCup ili Garena. Pa je opet besplatno. 
Ovisi da li imaš original verziju ili ne.

Bok!
Kada sam već započeo ovdje s Warcraftom 3 nada se da nije problem da i nastavim.
Evo pitanja:
Kako da se na Battle.net-u prebacim s Europe na Aziju ili Ameriku bez da ne moram raditi novi account i da ne izgubim stari?!
Već sam jednom probao i dogodilo se sve od gore navedenog.
P.S.
Je li moguće koristiti šifre (warpten,greed is good itd.) !
Kada sam već započeo ovdje s Warcraftom 3 nada se da nije problem da i nastavim.

Evo pitanja:
Kako da se na Battle.net-u prebacim s Europe na Aziju ili Ameriku bez da ne moram raditi novi account i da ne izgubim stari?!

Već sam jednom probao i dogodilo se sve od gore navedenog.
P.S.
Je li moguće koristiti šifre (warpten,greed is good itd.) !
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
selim cijelu temu pod razno 

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Re: Warcraft 3 (PC igra)
Ispričavam se još jednom što sam pisao pod WoW karte (neće se ponoviti).
Usput je li netko ima odgovor na pitanje?

Usput je li netko ima odgovor na pitanje?

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Re: Warcraft 3 (PC igra)
Problem ti je što mi ovdje štujemo igre na stolu (boardgames, tapletops...), a ne na računalima, pa će ti odaziv na rješenje problema biti gotovo sigurno slab.Furion je napisao/la:Nadam se brzom odgovoru zato jer mi se ne igra samo u Europi!!
Bolje ti je potražiti neki PC gamerski forum. Mi se time jednostavno ne bavimo.

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw