kutije/ rješenja za sortiranje komponenti
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 9 puta
- pohvaljen: 0
Re: kutije/ rješenja za sortiranje komponenti
Ovo treba kupit za C&C: Napoleonics (vjerojatno i ostale igre iz serijala). Čovječe, setup za igru je predug samo radi traženja pojedinih unita, terena itd....
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 25 puta
- Kontakt:
Zapravo je ideja da se doticna kutija za sitni alat nagura u original kutiju kako bi tokeni/ostale komponente bile sortirane radi lakseg setupa i snalazenja.Dread24 je napisao/la:meni je ipak najdraže kad je igra u originalnoj kutiji.
mada, kad teglim igre na npr. odmor i sl. bolje je rješenje poput ovoga. :)
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 981 put
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
Upravo za to mi i treba, da skratim vrijeme setupa, i da tijekom igre brzo mogu naci određeni token/ figuru... Ovakvo rjesenje mi se cini boljim nego da imam 20-30 vrecica, jer mi se onda postupak svodi na trazenje prave vrecice, ovako je odmah sve vidljivo...
@minko
Oo da, svakako si za C&C nabavi tako nesto... Ja cu svoj memoir 44 definitivno u kutiju (pogotovo jer mi stizu 2 ekspanzije)...
@minko
Oo da, svakako si za C&C nabavi tako nesto... Ja cu svoj memoir 44 definitivno u kutiju (pogotovo jer mi stizu 2 ekspanzije)...
- Dread24
- Reactions:
- Ima zahvala: 56 puta
- pohvaljen: 40 puta
- Kontakt:
Kutija sa pregradama ima u Offertissimi.
i nije skupo... popis trgovina: http://www.offertissima.hr/maloprodaja.html (šta je južnije, to tužnija ponuda trgovina) 

Bolje izdati knjigu nego prijatelja!
- CoxUT
- Reactions:
- Ima zahvala: 20 puta
- pohvaljen: 10 puta
- Kontakt:
Tako je sa svim trgovinama, nažalost.Dread24 je napisao/la:Kutija sa pregradama ima u Offertissimi.i nije skupo... popis trgovina: http://www.offertissima.hr/maloprodaja.html (šta je južnije, to tužnija ponuda trgovina)