Twilight imperium u ZG
- Broloski
- Reactions:
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 197 puta
- Kontakt:
Re: Twilight imperium u ZG
Igor je uvijek za partiju Imperiuma 

- igor1970
- Reactions:
- Ima zahvala: 126 puta
- pohvaljen: 32 puta
- Kontakt:
jedino ako se ne igra Storm of SwordsBroloski je napisao/la:Igor je uvijek za partiju Imperiuma

- igor1970
- Reactions:
- Kontakt:
da, javite seShich je napisao/la:Ako se dobro sjećam,član igor1970 ima tu igru i zna navratiti u igraonicu nedjeljom. Pošaljite mu PM i uvjeren sam da će se uskoro igrati.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 257 puta
- pohvaljen: 436 puta
Ok, jel nas onda ima za TI3 ove nedjelje u Buena Visti (uključujući nekoga s igrom i znanjem pravila
) - čisto da se dogovorimo. Ja bih došao.

Boardgames are power fantasies.
Maciej Janik et al.
Maciej Janik et al.
- igor1970
- Reactions:
- Kontakt:
ne, nema me u buena visti, može načelno dogovor za 2 tjedna u bogovićevojVatanen je napisao/la:Ok, jel nas onda ima za TI3 ove nedjelje u Buena Visti (uključujući nekoga s igrom i znanjem pravila) - čisto da se dogovorimo. Ja bih došao.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 257 puta
- pohvaljen: 436 puta
Dugo se nismo čuli nakon što je onaj jedan vikend propao, pa jel ima još interesa?
Boardgames are power fantasies.
Maciej Janik et al.
Maciej Janik et al.
ja zainteresiran.
nedavno prvih par puta odigrao, s time da postoji sansa da smo neke stvari krivo polovili posto smo svi pri put igrali...
nedavno prvih par puta odigrao, s time da postoji sansa da smo neke stvari krivo polovili posto smo svi pri put igrali...
Moja ekipa i ja smo TI3 diplomirali (odigrali preko 40 partija). Definitivno jedna od najzahtjevnijih igara kako vremenski tako i taktički koje sam igrao.
Ako je itko igrao staru kompjutersku igru Master of Orion (e to je skoro pa to na ploci). Nije za igrati sa ljudima koji ne razmisljaju kada nije njihov potez...nego se probude kada dodju na red....jer mogucnosti koje imate nakon par poteza u igri su ajmeeee....Kod nas partije traju 5+ sati svaki put. Zato je u zadnje vrijeme i rjedje igramo. Imam btw. sve ekspanzije i sve su super, ali samo jos produbljuju igru i otezavaju novim igracima.
Ako kanite igrati koji put u igraoni javite pa se mozda pridruzim...
Ako je itko igrao staru kompjutersku igru Master of Orion (e to je skoro pa to na ploci). Nije za igrati sa ljudima koji ne razmisljaju kada nije njihov potez...nego se probude kada dodju na red....jer mogucnosti koje imate nakon par poteza u igri su ajmeeee....Kod nas partije traju 5+ sati svaki put. Zato je u zadnje vrijeme i rjedje igramo. Imam btw. sve ekspanzije i sve su super, ali samo jos produbljuju igru i otezavaju novim igracima.
Ako kanite igrati koji put u igraoni javite pa se mozda pridruzim...