Carcassonne
Carcassonne
Bok! Tražim neku igru za nove igrače, carcassonne mi je zapeo za oko. Ako netko prodaje novu/rabljenu igru neka mi se javi. Također ako netko prodaje neku drugu zabavnu igru (može biti i kompliciranija) slobodno napiše ponudu pa ću uzeti u razmatranje. Hvala 

Zadnja izmjena: Teek, dana/u 23 ožu 2013, 10:47, ukupno mijenjano 1 put.
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3725 puta
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
Re: [K] Carcassonne
Carcassonne imaš na popustu u Mulleru (prva verzija nekih 120kn) i brdo ekspanzija po nekih 80-90kn
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2446 puta
- Kontakt:
Ima u Muelleru i drugih dobrih naslova, pa pošnjofaj malo... možda ti se nešto drugo i više dopadne 

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3725 puta
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
E da, samo je pitanje u kojem Mulleru ima što, svuda sam vidio osnovnu verziju, ali u Sisku recimo nema niti jedna expanzija, dok u Zagrebu na Žitnjaku ima brdo toga
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Da, nemaju svi Muelleri sve. Najbolje mi se čini opremljen ovaj na Trgu bana Jelačića
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Budem prošnjofala. Čim više čitam, vise igara nalazim i sve se teže odlučiti, a ova je preporučena sa više strana 

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Dobro, onda ti neću reći da je Carcassonne meni dosadan.Teek je napisao/la:Budem prošnjofala. Čim više čitam, vise igara nalazim i sve se teže odlučiti, a ova je preporučena sa više strana

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Ma nemoj me krivo shvatiti, Carcassonne je ljudima jako OK igra, no meni npr više pašu naslovi kao npr Village, Dixit, Ticket to Ride i sl.Teek je napisao/la:Pa dobro, s nečim se mora početi
Čisto zato jer su mi to dinamičnije igre. No, sama ćeš vrlo brzo uvidjeti koji si tip igrača...