Tražim kompanjone za narudžbu sleevova
- MoschuS
- Reactions:
- Ima zahvala: 6 puta
- pohvaljen: 15 puta
Re: Tražim kompanjone za narudžbu sleevova
Ajde, molim te, javi kad dodju! Koji ti tocno dolaze?
Koliko vidim za Domion pasu Euro (59x92mm) sto bi znacilo da ti imas malo lufta na vrhu? Najbolje bi teoretski trebali pasati Mayday Chimera (57.5x89) ali vidim da jako cesto ne pasu, da se karte savijaju od pritiska i da nekada malo vire van.
Koliko vidim za Domion pasu Euro (59x92mm) sto bi znacilo da ti imas malo lufta na vrhu? Najbolje bi teoretski trebali pasati Mayday Chimera (57.5x89) ali vidim da jako cesto ne pasu, da se karte savijaju od pritiska i da nekada malo vire van.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 8 puta
- pohvaljen: 1 put
Bas to sto si i napisao, euro je gore (5mm viska gore i po 1 sa svake strane), a stize chimera (57.5 x 89, karte 57.5 x 88).
- MoschuS
- Reactions:
O super, javi obavezno kad dodju! C
btw jel imas novi Master Set ili nesto starije jer su navodno 3 puta mijenjane velicine karata :/
btw jel imas novi Master Set ili nesto starije jer su navodno 3 puta mijenjane velicine karata :/
-
- Reactions:
Uspjela sam se izborit za Starter set: Phoenix Elves vs. Tundra Orcs, ovo zadnje šta je došlo u CM, i sad mi je žao kaj nisam uzela Master set, jer je igra odlična.
Možda si eventualno isprintam još neki deck ako mi ova 2 dosade dok čekam neko sniženje na Master. 

- MoschuS
- Reactions:
Znaci ja sam ti maznuo Master Set 
Ja sam dugo razmisljao sto da uzmem ali nekako mi se ovo dugorocno cinila bolja kupnja. Jedino starter set negdje iz USA nabaviti jer su tamo 100tinjak kn ali Master je isplativije kupiti kod nas.

Ja sam dugo razmisljao sto da uzmem ali nekako mi se ovo dugorocno cinila bolja kupnja. Jedino starter set negdje iz USA nabaviti jer su tamo 100tinjak kn ali Master je isplativije kupiti kod nas.
-
- Reactions:
Mislim da je ostalo jos master setova, jedino su starter setovi planuli, a i malo ih je doslo. Buduci da sad imam kaj za igrat, ne zuri mi se pa cekam neku povoljniju priliku.
Javim kad dodu sleevovi.

- MoschuS
- Reactions:
Evo stigli mi Chimera Premium i pasu savrseno na Master Set! OK, mogli bi biti milimetar kraci ali sirina je taman.MoschuS je napisao/la:Najbolje bi teoretski trebali pasati Mayday Chimera (57.5x89) ali vidim da jako cesto ne pasu, da se karte savijaju od pritiska i da nekada malo vire van.
- MoschuS
- Reactions:
Evo, ako jos nekog zanima, stigli mi danas Chimera Premium i pasu odlicno na SW! Sirina je taman i karte se nista ne savijaju, duzina bi mogla biti kraca za milimetar ali to me ne smeta i mislim da je to trenutno najbolji fit za te karte.MoschuS je napisao/la: Najbolje bi teoretski trebali pasati Mayday Chimera (57.5x89) ali vidim da jako cesto ne pasu, da se karte savijaju od pritiska i da nekada malo vire van.
- Dread24
- Reactions:
- Ima zahvala: 56 puta
- pohvaljen: 40 puta
- Kontakt:
Vjerojatno upadam u ne skroz pripadajucu temu... uglavnom, ja i zbrajanje nikad nismo bili na "ti"
uzela sam u CM sleevove 44x68 mm. Al falu mi 4 sleeva.... bila bi stvarno zahvalna ako neko ima viska 4 sleeva tih dimenzija da mi ih pokloni da ne kupujem cili pak..... Unaprid hvala.... 
Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2
Bolje izdati knjigu nego prijatelja!
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 979 puta
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
Čudne dimenzije, koji su to sleevovi?? Imam ti mini chimera 43x65 ili mini euro 45x68... Ako trebaš te, javi se na pp...
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2