Summoner Wars

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Odgovori
MoschuS
Reactions:
Ima zahvala: 6 puta
 pohvaljen: 15 puta

Summoner Wars

Post Postao/la MoschuS »

Ne vidim nigdje temu posvecenu ovoj super popularnoj igri (trenutni BGG rank 28) pa mislim da je vrijeme da je otvorimo :zamisljen
Tko sve igra i koje su vam omiljene fakcije? Mi imamo Master Set tek nekih 10tak dana tako da jos nismo uspjeli ni odigrati sa svima ali vec se dosta dobro nazire koliko su zapravo fakcije razlicite i vrlo brzo se shvati da se sa svakom mora igrati drugacije.

Summoner Wars
Zadnja izmjena: MoschuS, dana/u 09 tra 2013, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
Angel
Reactions:
 pohvaljen: 2 puta

Re: Summoner Wars

Post Postao/la Angel »

A jesi škrt s informacijama, mogao si bacit kratki osvrt, koju sliku i općenito bar link na BGG :)
MoschuS
Reactions:

Post Postao/la MoschuS »

ups! link je trebao biti, zaboravio sam ga paste-ati iako je tema namijenjena onima koji igraju SW i njima sigurno ne trebaju ni slike ni link ;)
Broloski
Reactions:
Ima zahvala: 52 puta
 pohvaljen: 197 puta
Kontakt:

Post Postao/la Broloski »

Kao čovjek koji te na kraju i nahuškao na ovu igru, za pretpostaviti je da ju posjedujem :D
Nedostaju mi svega dvije frakcije (Cloaks i Jungle Elves).
Ne igram ju van doma jer je nezgodna kutija i isključivo je two player a to je mjesto nekako zauzeto u igraoni za Netrunnera, no sve u svemu odlična taktička igra. Ako su vas ikada zanimale minijature ili već kakva slična taktična igra, jednostavno uzmite Summoner Warse. Jeftinije je, brže je, elegantnije je, relativno je manje sreće i više taktiziranja.
MoschuS
Reactions:

Post Postao/la MoschuS »

Hehe da, moram priznati da je tvoj glas za igru bio jedan od odlucujucih :D
Ja za sad planiram jedino uzeti Vanguardse jer volim jedinice koje se mogu healati, zato recimo volim i High Elfove u Warhammer Invasionu :)
btw kad sam vec spomenuo Warhammer I. moram priznati da mi je igra dosta bolja od SW. Dobri su i Summoneri ali WI je zaljepio i mene i zenu za igru nakon prve partije i to nam je jos uvijek br.1
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”