A Game of Thrones u Petrinji

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Odgovori
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

A Game of Thrones u Petrinji

Post Postao/la sadistiko »

slika
Eto, već je prošlo više od mjesec dana kako sam kupio ovu igru, dugo mi je trebalo da prevedem upute i konačno je sve bilo spremno. Jedino je ostao problem kako okupiti 6 igrača na jednom mjestu u isto vrijeme. :roll:
Ipak je i to uspjelo i konačno smo se jučer skupili, nas šestoro! Krenuli smo negdje oko 20:30 i bome kad su dečki (koji BTW neki nisu nikad ni igrali neku društvenu igru, a oni koji jesu nisu već više od 10 godina pošteno igrali) vidjeli koliko dijelova ima, koliko s opširna pravila, koliko fazi igre ima, počelo je kukanje i jauk. Jedan je skoro odmah i odustao. Ali ajde, nekako smo prebrodili početne probleme. Načitao sam se pravila pa je grlo non stop bilo suho, nažalost pio sam samo vodu s okusom :-)
I tako, malo po malo, počeli smo svladavati mehanizme igre. Istina bog, od početka nismo skužili da sa krunom sa zvijezdom možemo stvarati nove jedinice, ali prema kraju smo već bili sve bolji i bolji. Kraj je nastupio u 5. rundi igre kad je GreyJoy uspio skupiti 7 dvoraca/utvrda. Ura je bila 1:30 kad smo završili. Dečki su tada već bili jako zadovoljni igrom tako da će vrlo vjerojatno uskoro nastupiti uzvratna borba.
slika
Ovi su korisnici zahvalili autoru sadistiko za post (ukupno 2):
burazValsim
slika
Zoki
Reactions:
Ima zahvala: 29 puta
 pohvaljen: 60 puta
Kontakt:

Re: A Game of Thrones u Petrinji

Post Postao/la Zoki »

znaći sljedeći put kad sam na terenu u petrinji javim se za partiju? :zvizdi

:D

samo polako, treba će vam podosta partija da pohvatate sve "cake", najbolji savjet koji vam mogu dati, ako ozbiljnije shvaćate tu igru, jedno 5-6 puta početi sa istom kućom da vidiš koji je najbolji naćin otvorit se (kao u šahu) i od toga graditi svoju igru.
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

Možeš se javiti samo je pitanje kad ćemo se opet skupiti za igru :-/
Koliko često si u Petrinji?
slika
Zoki
Reactions:
Ima zahvala: 29 puta
 pohvaljen: 60 puta
Kontakt:

Post Postao/la Zoki »

ovisno koliko posla imam, petrinja jednom mjesečno odprilike, sisak puno češće, jednom tjedno....
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”