Zovem se Zoran, rođen i odrastao u Zagrebu, 26 ljeta iza mene. Igre sam igrao od malih nogu, mislim da smo svi počeli sa čovjeće naljuti se (kako sam ga ja zvao) i monopolyem u kojem sam redovito gubio (hint da neću znati upravljati novcem kad odrastem

:fast forward par godina, skipat ćemo razdoblje fake buntovništva i opijanja:
U svijet ozbiljnih BG-ova me uveo kolega sa posla prije nekih 3-4 godine. On i njegova ekipa, kad ne prizivaju vraga i ne opijaju se, redovito prakticiraju igranje kvalitetnih boardgame-ova i LCG-ova te su bili tako dobri i primili me u svoje društvo. Vraga još nismo dozvali (mislim da se neki ne trude dovoljno

BG mi nisu jedina zanimacija naravno. Uz stalni posao kao IT u jednoj osiguravajućoj firmi, vrijeme još tratim odlazeći na razne evente fanatsy, SF, ili povijesne tematike pa sam tako čest posjetitelj raznih CON-ova, viteških i renesansnih festivala, a nije mi strano potegnuti preko granice u turističke obilaske dvoraca i muzeja. Uz sve to još se vremena nađe za prtljanje po autima (koji su mi druga ljubav), igrajući video igre (RPG favorit žanr), te redovno rasipajući pare na online i live pokeru

Interesa i hobija imam još podosta ali neću vas sada gnjaviti time. Možda uz pivu dvije dok igramo neku casual igru

Toliko od mene