Brze Igre Za Raznoliku Ekipu
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 2 puta
Re: Brze Igre Za Raznoliku Ekipu
Space Alert!
- Ovi su korisnici zahvalili autoru happy_street za post:
- sonjecka
- joezg
- Reactions:
- Ima zahvala: 24 puta
- pohvaljen: 201 put
- Kontakt:
Pada mi na pamet nekoliko jednostavnijih naslova:
Time's up - korak naprijed (ili mozda u stranu) od Tabooa. Ne treba kupovati. Dosta su samo pravila i kartice na koje ljudi mogu napisati svoje pojmove.
Las Vegas (Vegas), Rüdiger Dorn, Alea - zabavni dice fest - takodjer se da napraviti u kucnoj radinosti.
For $ale, Stefan Dora - kratka, jednostavna i zabavna aukcijska igra.
Turn the tide (Land unter), Stefan Dora, Amigo - isti autor, zabavna igra
Time's up - korak naprijed (ili mozda u stranu) od Tabooa. Ne treba kupovati. Dosta su samo pravila i kartice na koje ljudi mogu napisati svoje pojmove.
Las Vegas (Vegas), Rüdiger Dorn, Alea - zabavni dice fest - takodjer se da napraviti u kucnoj radinosti.
For $ale, Stefan Dora - kratka, jednostavna i zabavna aukcijska igra.
Turn the tide (Land unter), Stefan Dora, Amigo - isti autor, zabavna igra
- thegrey
- Reactions:
- Ima zahvala: 78 puta
- pohvaljen: 204 puta
Moja raznolika ekipa uglavnom voli Saboteur, Bang, Airships, Jungle Speed...
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2446 puta
- Kontakt:
Mi deremo po Bang!-u već dulje vrijeme i jako paše po ovim vrućinama. Od ostalih preporuka ide Citadelsima i Bohnanzi. Interesantno je koliko Citadelse vole i malo stariji klinci, jer je kompetativan i mogu jedni drugima raditi kojekakve spačke.
Zaboravih i brzi Panic Station, ali njega se teško nabavlja....
Također, zgodan je i Dog - svojevrsna verzija Čovječe ne ljuti se-a s kartama, kojoj više dominira strategija od sreće.
Možete je i sami složiti doma i uzeti obične karte...
Zaboravih i brzi Panic Station, ali njega se teško nabavlja....
Također, zgodan je i Dog - svojevrsna verzija Čovječe ne ljuti se-a s kartama, kojoj više dominira strategija od sreće.
Možete je i sami složiti doma i uzeti obične karte...
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Werewolves (of Miller's Hollow) - zabavna igra, definitivno i za drustvo koje jos nikad prije nije igralo bg (recimo ja sam ocekivala da ce ekipa odigrati jednu partiju pa im dosta, na kraju se igralo 3h). Treba minimalno 8 igraca nadalje, moze do 24 pa cak i vise ako imate ekspanziju.
Igre nema kod nas. U wordu sam napravila karte, treba ih samo isprintati (preporuka: na samoljepljivi papir i zalijepiti na karton). Tko zeli neka da mail pa posaljem.
pozz
Igre nema kod nas. U wordu sam napravila karte, treba ih samo isprintati (preporuka: na samoljepljivi papir i zalijepiti na karton). Tko zeli neka da mail pa posaljem.
pozz
- sonjecka
- Reactions:
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 4 puta
- Kontakt:
hvala ljudovi, dobro cu prouciti svaki vas post,
toliko preporuka imam da se moram baciti na posao oko izrade ili kupovine
Grof - bonhanza je meni odlicna, mozda im to predstavim,a Citadels jos ni sama nisam zaigrala,al imam igru
toliko preporuka imam da se moram baciti na posao oko izrade ili kupovine

Grof - bonhanza je meni odlicna, mozda im to predstavim,a Citadels jos ni sama nisam zaigrala,al imam igru

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Meni su klinci obožavali Bohnanzu dok nisu upoznali Citadelse. Nakon toga Bohnanza je nešto "prevaziđeno"sonjecka je napisao/la: Grof - bonhanza je meni odlicna, mozda im to predstavim,a Citadels jos ni sama nisam zaigrala,al imam igru

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- sonjecka
- Reactions:
- Kontakt:
hahahaha, ovo ljeto moram nekoliko igara proucit koje su duze vrijeme na cekanju, Citadels je medju prvim na listi 

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Eto, svatko svoju zabavu ima... ja sam počeo petljati s lokalizacijom Netrunnera, ne bi li ga približio svojim ukućanima i uopće mogao igrati... (tko zna kako će to završitisonjecka je napisao/la:hahahaha, ovo ljeto moram nekoliko igara proucit koje su duze vrijeme na cekanju, Citadels je medju prvim na listi

- sonjecka
- Reactions:
- Kontakt:
zanimljivo izgleda! mene nikako natjerat proucavat pravila igara,pa jedino kad odem na ljetovanje bez interneta sve naucim napamet