Sigurnosna kutija ili vreća za igre

Teme koje nemaju veze s igranjem, ali nas vesele
Odgovori
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3721 put
 pohvaljen: 3856 puta
Kontakt:

Sigurnosna kutija ili vreća za igre

Post Postao/la sadistiko »

Ovako, ekipa se sprema na kamp i htjeli bi igrati igre na kampu (jedino tamo možemo trošiti vrijeme na što nas volja, a ove godine bi htjeli malo igrati zahtjevnije igre tipa TI3, Eclipse itd.).
E sad sve je to lijepo i krasno, vremena u nedogled, ali mogućnost pljuskova, kondenzacija i vlaga su problemi kojih se bojim. Ipak je sve to koštalo dosta veliku svotu novaca ne bih htio da mi neka igra nastrada. U petak kupujem deku za na stol u Emmezeti, tako da će taj problem oko grebanja biti riješen, e još bi samo htio nekako zaštiti igre dok se ne igraju. U što da ih čovjek stavi? Neka vreća tipa space bag ili obična putna torba? Ima li itko iskustva s time? szbunjen
slika
thegrey
Reactions:
Ima zahvala: 78 puta
 pohvaljen: 204 puta

Re: Sigurnosna kutija ili vreća za igre

Post Postao/la thegrey »

Eventualno nešto ovakvo. Zamisli poglede kad počneš vaditi TI3 iz sanduka.

slika

A sad malo ozbiljnije; po meni je najjednostavnije ostaviti igru u bunkeru od auta u crnoj vreći za smeće ili većoj putnoj torbi.
sadistiko
Reactions:
Kontakt:

Problem je što je auto dosta daleko, pa bih ipak volio to imati malo bolje zaštićeno.
slika
sadistiko
Reactions:
Kontakt:

Pošto nema drugih prijedloga napravit ću ovako. Igre ću staviti u putnu torbu (platnenu) pa još u vreću za smeće. Valjda bude sve ok.
slika
Fizzletop
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 6 puta
Kontakt:

Post Postao/la Fizzletop »

A da jednostavno nabavis jednu od onih vecih plasticnih kutija za skladistenje koje se mogu uzeti u bilo kojem trgovackom centru i ne kostaju previse?

Imas ih u svakojakim dimezijama, doljnji dio je proziran a poklopac obicno u boji, te se uredno mogu slagati jedna na drugu ako u buducnosti nabavis jos koju.

Tvrdoca kutije i prijanjajuci poklopac zasigurno ce pruziti bolju zastitu od nekakvih experimenata s vrecama za smece :/
sadistiko
Reactions:
Kontakt:

Ma i o tome sam razmišljao, ali obično su te kutije preko 100kn, a nekako mi se teško odvojiti od istih ;-)
slika
Odgovori

Natrag na “Razno”