I, fyi, sa tom ceduljicom paket može podići i treća osoba.
Ali samo sako je paket manji i ako je to stvarno treća osoba (drugoj neće dati).
Uuuu jedva čekam ovaj komplet zaigratDean je napisao/la:BSG: Exodus i BSG: Daybreak preko bookdepository-a. Kada dode za desetak dana, ostavit ću ih i posuditi igraonici pa ćemo imati puni set Galactice.
Onda sam siguran da ćeš uživati s društvom u igri jer s kim god sam razgovarao u vezi boardgame igre svi ju naveliko hvale kako super oživljava duh popularne virtualne verzije.sadistiko je napisao/la:Upravo stigoh iz ZG-a sa "novom" igrom (polovno kupljeno) Civilization + Expanzion.
Jedva čekam da zaigramo prvu partiju, mada mi je tip rekao da su 3 sata samo proučavali pravilaAl što se mora nije teško.
Inače sam Civ zaljubljenik od Civilization 1 sa Amige pa sve do danas Civ V.
mado je napisao/la:Danas mi došao iz Bookdepositoryja The Lord of the Rings: The Card Game - Heirs of Númenor deluxe proširenje za omiljenu mi igru![]()
Kupljeno predprošli petak. Bio na popustu 15%. Dobio 2 nova heroja, 3 nova odlična scenarija i podlogu za Against the Shadow ciklus adventure packova = novo trošenje