Co-op igre
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 16 puta
- pohvaljen: 14 puta
- Kontakt:
Re: Co-op igre
shadows over camelot (3−7,s ekspanzijom do 8) i bsg (3-6,s eskpanzijom do 7)
a touch of evil (2-8)
a touch of evil (2-8)
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2452 puta
- Kontakt:
Battle Star Galacticasadistiko je napisao/la:što je to bsg?
Nemoj u šiframa, znaš da sam ja još friški u modernim igrama

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 981 put
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
Baci pogled na "new hotness" - Pathfinder Adventure Card Game... S expanzijom ide do 6 igrača... Ooo da ups,neželiš card game
...
Uglavnom, imaš ga na bookdepo-u
...

Uglavnom, imaš ga na bookdepo-u

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 6 puta
- Kontakt:
Dodao bi na listu i Legends of Andor i Mice & Mystics- oboje su jako zgodni fantasy co-opovi , od kojih je M&M vrlo rpg-like iskustvo, dok je legends malo "mehanickiji" i vise boardgame like. U obje igre imas pricu koju pratis kroz scenarije do finalne konfrontacije- s tim da obje igre imaju dosta randomiziranih elemenata tako da replay value ne pati previse.
Jedino za obje moras imati ekipu sa dobrim znanjem engleskog jer je story telling i u jednoj i u drugoj tako vazan dio i imas puuuno citanja
I da obje igre su za 4 igraca. teoretski, moze ih igrati od 1-4, ali u praksi najbolje funkcioniraju sa tocno cetri
Jedino za obje moras imati ekipu sa dobrim znanjem engleskog jer je story telling i u jednoj i u drugoj tako vazan dio i imas puuuno citanja

I da obje igre su za 4 igraca. teoretski, moze ih igrati od 1-4, ali u praksi najbolje funkcioniraju sa tocno cetri

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 17 puta
Mozda bih ti preporucio letters from whitechapel, semi coop je (jedan igrac je jack the ripper a ostali su murjaci). Od 2-6 igraca, traje max 3 sata ali u praksi se moze zavrsit u prvom potezu (da, uspjelo mi je da me uhvate odmah). Jednostavna mehanika a napeta je ful igra
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1607 puta
- Kontakt:
Shadows over Camelot ti je odličan u tom slučaju. Paše i vremenski, i sa količinom engleskog, i sa brojem igrača. A igra je idealna za početnike. Bilo bi ti super nabaviti i ekspanziju ako si u mogućnosti jer savršeno zaokružuje igru i dodaje mogućnost 2.izdajice i 8. igrača.sadistiko je napisao/la:Da, nažalost nisu svi u ekipi vični s engleskim. Ovo što sam naveo do 8 igrača, ne znači da ćemo uvijek igrati u 8, češće će to biti od 5-6 igrača, ali uvijek volim imati igru koja se može odigrati i u više igrača jer, eto to je i jučer bio dosta često problem na DDI-u. Desi se ponekad da imaš 1 ili 2 igrača "viška" kojima je onda glupo zaigrat u dvoje pa samo gledaju ostale kako se igraju.