Gaming@KSET - 15.12.13.

Teme vezane uz događaje i okupljanja na kojim se igraju društvene igre
the_priest
Reactions:
Ima zahvala: 15 puta
 pohvaljen: 28 puta
Kontakt:

Re: Gaming@KSET - 15.12.13.

Post Postao/la the_priest »

S moje tocke gledista jedina malo losija stvar bila je ta organizacija u kojoj ne znas tko pije ko placa, dakle LARP i predavanje koje su valjda " takticki" ubacili usred igranja koje sumnjam da je itko previse i slusao s obizrom da su prazna ostala dva stola i na njima je " zabranjeno " igranje , nakon cega se vecina ljudi jednostavno pokupila iz KSETA i skoknula do FERa , improvizirala neki stol i male tabureice te su se zaigrali 7 wonders i Pandemic, za wonderse ne znam ali Pandemic se rasturao ( 1st game i 5 epidemija :oops: )

Nakon povratka nazad u KSET odlucili smo krenuti s dominionom i onda iz vedra neba uletava neki lik kojem ne znam ime, jbg nije se predstavio i donosi svoja dva (3) dominiona ( Intriogue + Prosperity ) ubacuje se u igranje te se igra u cetvero

Nakon tog skacem malo do Parhfinder societiy uzimam Samuraja, nakon 10 min igre skuzim da je Lawful Good i jednostavno imam raspad sistema te mijenjm lika u Ninju
Povremeno bacam pogled na stolove i vidim da su prakticki svi zauzeti , ovi dole uglavnom nekom random ekipom ( barem meni random) , a ovi gore ljudima koji obitavaju po igraonici, prazni su bili jedino bili oni crveni " separei " , a to je vjerujem samo radi onog osvijetljenja ( koje se usput moze i regulirati, dovoljno je samo pitati :kava )

Rekao bih da je bilo barem 2x bolje nego u Avenue Mall-u

Over and out
Vicko
Reactions:
Ima zahvala: 312 puta
 pohvaljen: 73 puta
Kontakt:

Re: Gaming@KSET - 15.12.13.

Post Postao/la Vicko »

Ma, bilo je super. ;) KSET ko KSET, tipična atmosfera, studentska, klupska, a takvo je bilo i osvjetljenje, klupe i stolice. Šank je radio cijeli dan i mogao si kupiti kokice (po 2 kn), kavu, čaj itd. I to je bilo super. Posjetitelji su bili studenti i ljudi obližnjih godina. Ja nisam primijetio problem osvjetljenja. Sve je bilo dobro osvjetljeno, osim na galeriji. Tamo je stvarno bilo mračno, no ekipa je svejedno igrala i uživala. Ljudima se stvarno svidjelo i većina stolova je bila zauzeta. Mislim da je bilo odlično. Osim onog dijela sa predavanjem... U planu je bilo igranje i predavanje, no... nije dobro to organizirati u istom prostoru. :P Ljudi su se uhvatili igranja, pa smo morali na neko vrijeme pauzirati igranje kako bi prezentatoru dali priliku da ispriča svoje. I da, jedan dio ekipe smo odveli na FER da igraju za vrijeme trajanja predavanja. xD

Organizator je rekao da je sve zadovoljeno (na šanku), da je sve dobro ispalo i da će se vjerojatno organizirati još sličnih događaja. Ideja je da teme budu različite tako da nećemo mi uvijek biti tamo niti ćemo uvijek imati toliko stolova.

Osobno mišljenje: super :) Šteta što sam morao ići već u pol 10. Inače, dio ekipe je ostao do pol 2. xD
Odgovori

Natrag na “Društveni događaji”