Naravno. Nisam ni mislio sve uzeti, pogotovo zato što smatram da i tamo ima dost' blesavih kategorija koje su nepotrebnegrof je napisao/la:Da, sjećam se. Tada sam imao neku drugu konstrukciju oko svega ovoga u glavi, no priznajem da je prethodni prijedlog oko sinkroniziranja s BGG-om bio bolji, pa ga sada zastupam.sadistiko je napisao/la: Samo sam htio reći da se nisi slagao kad smo prije buraz i ja predlagali da preuzmemo što više kategorija sa BGG-a da budemo kompatibilni s njima.
No, ne morate nužno sve kategorije s BGG-a prepisati u naš sustav, nego samo one za koje postoje i igre. BGG ima nekih 60.000 naslova, a mi tek 360-tak. Stoga, kako vam se u pokojoj igri pokaže potreba za dodatnom kategorijom, tako je preuzmite s BGG-a
Popis igara po tipovima
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3732 puta
- pohvaljen: 3858 puta
- Kontakt:
Re: Popis igara po tipovima
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2452 puta
- Kontakt:
joj ima. 

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 981 put
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
Koja igra ima tu kategoriju??buraz je napisao/la:Naletio sam na kategoriju Age of Reason, koja označava razdoblje od kraja 17 do kraja 18 stoljeća.
Kako prijevod te riječi nema smisla, ili ja barem ne znam kako je prevedena kod nas. A i da znam, vjerojatno većina posjetitelja stranice neće imati pojma o čemu je riječ, mislio sam to prevesti kao 17-18 stoljeće?
ili da skroz preskočimo tu kategorizaciju po godinama? Jer ima još naziva tih era koje nikad nisam čuo..
http://www.bgg.cc/boardgamecategory/2726/age-of-reason
Ako se misli na filozofiju, tada je riječ o racionalizmu, Descartes i ekipa...
Racionalizam nije neko opskurno razdoblje, po meni bi to trebalo ostaviti

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Ja sam svu programsku pripremu ažuriranja web stranica koje će raditi po novom sustavu kategorizacije složio.
Korisnici će uz ime kategorije-tipa-mehanike vidjeti i njen opis u tooltipu kada mišem dođu na njezino ime, a složih i jedan mali widget koji će prikazivati zadnje unešene igre u bazu.
Dakle, bazičari - na vama je da bazu prepravite, pa da prebacimo stranice...
Korisnici će uz ime kategorije-tipa-mehanike vidjeti i njen opis u tooltipu kada mišem dođu na njezino ime, a složih i jedan mali widget koji će prikazivati zadnje unešene igre u bazu.
Dakle, bazičari - na vama je da bazu prepravite, pa da prebacimo stranice...

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
A Few Acres of Snowmiljenko je napisao/la: Koja igra ima tu kategoriju??
Ako se misli na filozofiju, tada je riječ o racionalizmu, Descartes i ekipa...
Racionalizam nije neko opskurno razdoblje, po meni bi to trebalo ostaviti

- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 981 put
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
Bezveze... Inače jedna od meni najdražih igara, ali je nikada nebi tako opisao :/ ...buraz je napisao/la: A Few Acres of Snow
Da, dedukcija je okej po meni, ili posredno zaključivanje, ali to mi zvuči glupo...
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Dedukcija je Ok
- Dread24
- Reactions:
- Ima zahvala: 56 puta
- pohvaljen: 40 puta
- Kontakt:
Evo da potpomognem pošto sam prof. filozofije i logike.. Dedukcija je skroz ok pošto se u školama na satovima logike baš uči kao dedukcija. (istina spominje se i posredno zaključivanje ali zaista ništa ne fali izrazu dedukcija)
Bolje izdati knjigu nego prijatelja!