pravila za War of the ring (2nd) i Paths of glory
- ninomili005
- Reactions:
- Ima zahvala: 38 puta
- pohvaljen: 101 put
- Kontakt:
pravila za War of the ring (2nd) i Paths of glory
Postoji li neka sansa, da neko prevede pravila za obe igre.... Za WOTR bi bilo preljepo imati pravila na hrvatskom, a POG je jedina igra do sada koju nisam mogao da savladam zbog meni nerazumljivo napisanih pravila. Ako, ima iko nesto od toga MNOGO bi bio zahvalan da postavi na forum!
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
Re: pravila za War of the ring (2nd) i Paths of glory
Imao sam u planu od miljenka kupiti War of the Ring (zapravo 1. ediciju) ali kako to obično biva, uvijek neš drugo uleti prije, a i nisam baš na sigurno da li bi uzimao 1st ili 2nd edition.
Inače, da sam kupio onda bi vjerojatno i preveo kao i većinu igara koje sam kupio.
A do tada, čekanje... ( i moje i tvoje
)
Inače, da sam kupio onda bi vjerojatno i preveo kao i većinu igara koje sam kupio.
A do tada, čekanje... ( i moje i tvoje

- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Možda ti nino može donirati igru u zamjenu za prijevod? 

- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
Hahahah, pomislio sam i na tu mogućnost, al ajd neću bit zločestburaz je napisao/la:Možda ti nino može donirati igru u zamjenu za prijevod?

- ninomili005
- Reactions:
- Ima zahvala: 38 puta
- pohvaljen: 101 put
- Kontakt:
ajde prijatelju nemoj da si takav covek, kupi fino drugu ediciju, bit ces cool i moderan, jer prva edicija vec je u fijoci za istoriju! a onda vjerujem u tebe i drzim palceve za tebe da ces sa osmjehom na licu da sednes i prevedes celu knjizicu, a ja gde god da se pojavim hvalit cu tvoj rad
! A sto se tice Paths of Glory, bogami da ti kazem da se ozbiljno razmisljam da ti poklonim jednu (od 2 koje imam) u zamenu da napravis dobar prijevod pravila! i ako budu BOMBA, razmislit cu da tu tvoju sliku istetoviram na desno rame sve sa tim cvikama i kapom sa time sto cu ti dodati jos oreol i hvalospev u 9 verza! razmisli dobro, mozda se zbog toga upises u legende

- Ovi su korisnici zahvalili autoru ninomili005 za post (ukupno 2):
- igor1970 • sadistiko