Oglasi na drugim portalima
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2398 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Re: Oglasi na drugim portalima
Wooow zar je ovo zaozbiljnoburaz je napisao/la:A jeste li vidjeli ovaj oglas?

Odjednom mi se kupnja neotvorenog Twilight Imperiuma čini kao prava sitnica naspram ovoga.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1606 puta
- Kontakt:
Pa kaj onda? Ak ne ide za 400-500kn, zašto ne probati na foru sa OOP.
Jest da nitko u Hrvatskoj neće platiti toliku cifru,ali na Ebayu i Amazonu prodaju od 1500kn naviše. A ekspanzija je u celofanu tako da sama vrijedi puno.

- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Ja isto mislim da u HR baš i nema šanse prodat za tolke pare.
Možda da je oglas stavio na naš forum bi imao više šanse ..
Nek se lati ebaya
Možda da je oglas stavio na naš forum bi imao više šanse ..
Nek se lati ebaya
- Dread24
- Reactions:
- Ima zahvala: 56 puta
- pohvaljen: 40 puta
- Kontakt:
Rizik tj. Osvajač na aukcijama od kune: http://www.aukcije.hr/item.php?id=2476327
P.s. inače kakva je potražnja za Rizikom? možda bi moji poznanici mijenjali rizik za nešto drugo ili ga prodavali....
P.s. inače kakva je potražnja za Rizikom? možda bi moji poznanici mijenjali rizik za nešto drugo ili ga prodavali....
Bolje izdati knjigu nego prijatelja!
- Dread24
- Reactions:
- Ima zahvala: 56 puta
- pohvaljen: 40 puta
- Kontakt:
Verzija je ova kao sa opisa na stanicama.

Bolje izdati knjigu nego prijatelja!
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 46 puta
Ne kužim ovaj komentar pošto je cijena sasvim pristojna za igru koja u pravilu kotira duplo skuplje; ja sam gledao oglase za rabljeni Starcraft (bez Broodwarsa), C kategorije, po višoj cijeni. Novi Starcraft se danas prodaje po €70-€80 i to ako si sretan i nađeš ga (ja sam ga neki dan vidio dostupno francusko izdanje po toj cijeni), Broodwars koštaju €10 manje u istom dućanu. Poštarina iz Francuske je funny, naročito kada se sjetimo da obije kutije imaju cca. 6kg.Shich je napisao/la:Pa kaj onda? Ak ne ide za 400-500kn, zašto ne probati na foru sa OOP.Jest da nitko u Hrvatskoj neće platiti toliku cifru,ali na Ebayu i Amazonu prodaju od 1500kn naviše. A ekspanzija je u celofanu tako da sama vrijedi puno.
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1606 puta
- Kontakt:
Slobodno pojasni koja rečenica ti nije jasna.JobotBobica je napisao/la:Ne kužim ovaj komentar pošto je cijena sasvim pristojna za igru koja u pravilu kotira duplo skuplje; ja sam gledao oglase za rabljeni Starcraft (bez Broodwarsa), C kategorije, po višoj cijeni. Novi Starcraft se danas prodaje po €70-€80 i to ako si sretan i nađeš ga (ja sam ga neki dan vidio dostupno francusko izdanje po toj cijeni), Broodwars koštaju €10 manje u istom dućanu. Poštarina iz Francuske je funny, naročito kada se sjetimo da obije kutije imaju cca. 6kg.Shich je napisao/la:Pa kaj onda? Ak ne ide za 400-500kn, zašto ne probati na foru sa OOP.Jest da nitko u Hrvatskoj neće platiti toliku cifru,ali na Ebayu i Amazonu prodaju od 1500kn naviše. A ekspanzija je u celofanu tako da sama vrijedi puno.