Koju ste igru nedavno kupili?
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3725 puta
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Nažalost, bojim se da to neće biti skoro 
EDIT (1:51): baš sam završio sa brojanjem dijelova iz igara.
Nažalost par tokena iz Warrior Knights fali, ali pošto je to FF izdanje nadam se da će mi poslati ono što nedostaje. Da li netko zna da li šalju i minise ako je nešto potrgano ili je to ipak malo previše za tražiti? Na par oni sa sjekirom je otpala ili je skoro pa otpala sjekira (ništa prestrašno, al bode za oko).
S druge strane, igra na koju sam više sumnjao da će biti problema jer je kutija stvarno pošteno izrešetana - Shogun aka Ikkusa iz 1986. stvarno odiše tako da je rađena davno davno, ali to davno davno ne znači da je to loše. Gotovo svih komponenti (minisa) ima viška, bar onih kojih ide najviše, i to ne za jedan, dva komada neko punih 4 komada. Izgleda se tih godina nije još škrtarilo kod izrade. Jedino što nedostaje je jedna karta pokrajne, ali pošto postoje zamjenske karte i već ju je netko prije napravio za tu koja nedostaje nije nikakav gubitak. Tako da sam zadovoljan ulovom!

EDIT (1:51): baš sam završio sa brojanjem dijelova iz igara.
Nažalost par tokena iz Warrior Knights fali, ali pošto je to FF izdanje nadam se da će mi poslati ono što nedostaje. Da li netko zna da li šalju i minise ako je nešto potrgano ili je to ipak malo previše za tražiti? Na par oni sa sjekirom je otpala ili je skoro pa otpala sjekira (ništa prestrašno, al bode za oko).
S druge strane, igra na koju sam više sumnjao da će biti problema jer je kutija stvarno pošteno izrešetana - Shogun aka Ikkusa iz 1986. stvarno odiše tako da je rađena davno davno, ali to davno davno ne znači da je to loše. Gotovo svih komponenti (minisa) ima viška, bar onih kojih ide najviše, i to ne za jedan, dva komada neko punih 4 komada. Izgleda se tih godina nije još škrtarilo kod izrade. Jedino što nedostaje je jedna karta pokrajne, ali pošto postoje zamjenske karte i već ju je netko prije napravio za tu koja nedostaje nije nikakav gubitak. Tako da sam zadovoljan ulovom!

- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 979 puta
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
WK je trenutno out of print, tako da nisam siguran da će ti FFG moći pomoći
... Koji ti tokeni točno fale, moguće da je nebitno za igru?
EDIT: - dobro da nije Z-Manova igra -Vidi ovo
... Z-Man Games mi se sve manje i manje sviđa u zadnje vrijeme 

EDIT: - dobro da nije Z-Manova igra -Vidi ovo

- Igor
- Reactions:
- Ima zahvala: 196 puta
- pohvaljen: 402 puta
- Kontakt:
Brass kupljen prije četiri dana igrano 6x,uzeo godišnji,odlična igra 10+,na početku smo određeni dio pogrešno igrali što nije štetilo mehanici igre naprotiv povećalo je težinu što mi se jako dopalo.Pravila su logična i kompleksna tako da neozbiljne igrače odmah odbija.Jezično neovisna osim za onoga koji mora proučiti pravila.Strategija milion,vrlo napeto igranje cijelom dužinom partije koja traje cca 3h,u dvoje jednako zanimljivo i napeto.Dojmila me se kvaliteta komponenata malo remek-djelo.
17.47 C. KAMIKAZES ATTACK ALONE....
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 979 puta
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
6x u 4 dana
... zelen sam od ljubomore
...
Ako igraš u dvoje, definitivno preporučam baciti pogled na ovo:
http://boardgamegeek.com/filepage/30555 ... layer-game
http://boardgamegeek.com/filepage/42372 ... s-complete

Ako igraš u dvoje, definitivno preporučam baciti pogled na ovo:
http://boardgamegeek.com/filepage/30555 ... layer-game
http://boardgamegeek.com/filepage/42372 ... s-complete
- Igor
- Reactions:
- Ima zahvala: 196 puta
- pohvaljen: 402 puta
- Kontakt:
Da za dva igrača kartama se prekriju neke lokacija ali igra je i dalje jednako napeta.Jedan igrač sat i pol je mirno i u tišini donosio po sebe štetne odluke dok nije povikao "Pa meni ove karte ne igraju nikakvu ulogu!!"
percepcija strategije mijenja se sa nakon što svaki igrač odigra svoju akciju,drugim riječima pogled se uglavnom ne diže sa ploče,u wc se ne ide a ponekada se zaboravi disati.U igri ne pobjeđuje igrač sa najvećom mrežom tvornica ili luka,imali smo i takvu situaciju ali je izgubio od igrača koji se najbolje adaptirao na uvjete tržišta.Mnoštvo kombinacija.Igralo se do kasno u noći....pa opet.

17.47 C. KAMIKAZES ATTACK ALONE....
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Stigla dva paketa od Cardhaus games iz Jamerike.
Jedan zaglavio na carini, a drugi ne. Otprilike iste cijene, ali ovaj zaglavljeni je teži.
Na kutiju ovoga kaj je prošao su napisali samo cijenu skuplje igre, a drugu nisu ni naveli
Jedan zaglavio na carini, a drugi ne. Otprilike iste cijene, ali ovaj zaglavljeni je teži.
Na kutiju ovoga kaj je prošao su napisali samo cijenu skuplje igre, a drugu nisu ni naveli

- frle
- Reactions:
- Ima zahvala: 29 puta
- pohvaljen: 262 puta
- Kontakt:
U rekordnom roku od 4 dana došao mi Eldritch horror naručen sa bookdepositorya