Naše društvo (bratstvo) koje se naziva Žznićima slavi ovaj dan još od 1991.

Da san ne obrazažem tko su Žznići i zašto se dan baš zove Dan Velikih Sanjki, čisto par informacija. Svake godine točno na 17.2. se slavi uz preljuti Chilli grah i ljute kobasice.

Uz Vino (gemište) i rakiju (dok je bilo pili smo Ljutu Guju od 24 grada, sad se samo sjećamo tih dana). Obično se samo pošteno napijemo, ali ponekad i imamo neke zanimacije. Za ovu godinu sam odlučio, pošto se održavalo kod mene, da ćemo nakon večere zaigrati A Game of Thrones. Pošto nas je 9 nismo svi mogli igrati nego samo šestorica. Šteta pa sam tek prije par dana otkrio da ima fan made dvije expanzije za 9 igrača. Malo mi je to bilo preblizu datumu događaja pa nisam ni pokušavao sve pripremiti da se igra u 9.

U neku ruku, nije to ni loše, jer i ovako smo igrali punih 6 sati i 45 minuta.
Kako to obično kod nas biva, stvari se detaljno proučavaju, a nerijetko se i tako zakuha da bude skoro pa bitka u živo

Pogotovo kad se još malo više popije, onda ni pravila nisu napisana kako treba

Uglavnom, nekako smo se podijelili na sjever protiv juga i bilo je baš zanimljivo. Imali smo 3 nova igrača tako da se dosta vremena potrošilo i na objašnjavanje i usputno pomaganje, pronalaženje krivih poteza i sl.
Uglavnom društvo je raspušteno u 3 ujutro i jedva čekamo novi okršaj