Zanima me da li itko zna išta o tome? Hoće li se i kod nas održati neke kvalifikacije za turnir? Ako da, kada? gdje?
Bilo kakve informacije su dobro došle...
Hvala.
Turnir u Catanu 10-13 listopada-Berlin
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Re: Turnir u Catanu 10-13 listopada-Berlin
Morali smo odustati od ovoga zbog iznimno visokih troškova putovanja za dvije osobe, koje udruga ipak ne bi mogla osigurati pobjednicima, a nažalost, kod nas je još uvijek manjak interesa od strane sponzora ili Grada/Države, da nas financiraju, te nismo mogli preuzeti taj rizik.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Pa šta ne postoji mogućnost da si ljudi sami plate troškove putovanja...ili da barem djelomično sudjeluju u troškovima?
Ili, budući da neće biti kvalifikacija, može li se netko sam prijaviti i platiti si put i smještaj?
Plus, postoje li neki drugi turniri u Catanu možda, koji nisu svjetska prvenstva?
Ili, budući da neće biti kvalifikacija, može li se netko sam prijaviti i platiti si put i smještaj?
Plus, postoje li neki drugi turniri u Catanu možda, koji nisu svjetska prvenstva?
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
To ne znam, no na ovo nas je željela ubaciti slovenska udruga, no kada smo vidjeli da bi troškovi puta bili više tisuća kuna, nismo željeli preuzeti takav rizik jer je blesavo od pobjednika lokalnog turnira očekivati da si plati još pokoju tisućicu kuna za put.
Udruga toliko novaca nema, a s obzirom koliko dugo bezuspješno tražimo sponzore za naša puno jeftinija događanja, procjena je bila da je ove godine mudrije odustati.
Udruga toliko novaca nema, a s obzirom koliko dugo bezuspješno tražimo sponzore za naša puno jeftinija događanja, procjena je bila da je ove godine mudrije odustati.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Igor
- Reactions:
- Ima zahvala: 196 puta
- pohvaljen: 402 puta
- Kontakt:
Poznavajući branšu trebalo je smještaj u hotelu osigurati mjesecima unaprijed,kako bi se ostvarila niska cijena.U ovom momentu ne mogu donirati,niti bi to bilo dovoljno,ali mogu ponuditi smještaj kod svoje obitelji u Rotterdamu ukoliko postoji nekakvo ili slično natjecanje u Nizozemskoj.
17.47 C. KAMIKAZES ATTACK ALONE....