Gdje si ih našao?miljenko je napisao/la:Uzeo Blue Moon Legends za sebe i curu kao lakšu portabilnu zabavu preko ljeta...![]()
Dvoumio sam se i između Splendora i Blue Moon-a, ali je klasik u novom ruhu ipak prevladao...
Koju ste igru nedavno kupili?
- Broloski
- Reactions:
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 197 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 981 put
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
Blue moon je na bookdepository 35€ bio... A splendor ima svugdje za uzeti (i Carta ga imala)...
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
- Broloski
- Reactions:
- Kontakt:
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3732 puta
- pohvaljen: 3858 puta
- Kontakt:
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3732 puta
- pohvaljen: 3858 puta
- Kontakt:
Čisto kratki osvrt.
I jedna i druga igra su odlično napravljene. Kutije su ogromne i imaju plastične udubine za pojedine dodatke.
Alhambra je ipak za nijansu bolja po pitanju organizacije. Ono što sam po prvi puta vidio, što je odlična ideja, je slika na poleđini poklopca gdje je prikazan raspored gdje što ide. Čak se lijepe brojke na pojedine dijelove kutije pa je organizacija super riješena i vrlo brzo smo posložili stvari.
Fresco je nažalost puuuuno zaostao po tom pitanju. Čini mi se da ima puno više elemenata igre a nigdje nikakve upute kako to potrpati u brojne utore u kutiji.
Tako da sam na kraju našao na BGG-u primjer kako je neko drugi posložio djelove.
Mislim da bi trebalo biti obavezno ako ne u uputama igre, onda bar na poleđini poklopca navesti gdje što ide.
I jedna i druga igra su odlično napravljene. Kutije su ogromne i imaju plastične udubine za pojedine dodatke.
Alhambra je ipak za nijansu bolja po pitanju organizacije. Ono što sam po prvi puta vidio, što je odlična ideja, je slika na poleđini poklopca gdje je prikazan raspored gdje što ide. Čak se lijepe brojke na pojedine dijelove kutije pa je organizacija super riješena i vrlo brzo smo posložili stvari.
Fresco je nažalost puuuuno zaostao po tom pitanju. Čini mi se da ima puno više elemenata igre a nigdje nikakve upute kako to potrpati u brojne utore u kutiji.
Tako da sam na kraju našao na BGG-u primjer kako je neko drugi posložio djelove.
Mislim da bi trebalo biti obavezno ako ne u uputama igre, onda bar na poleđini poklopca navesti gdje što ide.
- Broloski
- Reactions:
- Kontakt: