Muller
- Satarash
- Reactions:
- Ima zahvala: 199 puta
- pohvaljen: 237 puta
- Kontakt:
Re: Muller
U osječkim mullerima je izbor igara nekako sve mršaviji. Neki novitet na policama nisam ugledao već mjesecima..

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 73 puta
- pohvaljen: 67 puta
- Kontakt:
sad je u zagrebu bio Indigo i Uno na akciji, 210kn za oba. Indigo me iznenadio, odlična razbibriga i prilično backstabbing zabave 

- Killa
- Reactions:
- Ima zahvala: 703 puta
- pohvaljen: 321 put
Isti k.. u Splitu.Satarash je napisao/la:U osječkim mullerima je izbor igara nekako sve mršaviji. Neki novitet na policama nisam ugledao već mjesecima..
Ka i sve u ovoj parodiji od drzave (ne znam zasto se ne zove "Republika Zagreb sa kolonijama")
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 25 puta
- Kontakt:
Danas u CCO west naletih na Camel Up po 179 kunica ak se ne varam. Igra je dobila Spiel des Jahres 2014.
edit: ispravio link
edit: ispravio link
Zadnja izmjena: smi, dana/u 04 lis 2014, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2446 puta
- Kontakt:
Re: Odg: Muller
Ja čekam naletavanje na Istanbul. Bilo bi lijepo da nam Mueller i to donese.smi je napisao/la:Danas u CCO west naletih na [url=http://www.boardgamegeek.com/boardgame/153938/camel[/url] po 179 kunica ak se ne varam. Igra je dobila Spiel des Jahres 2014.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- joezg
- Reactions:
- Ima zahvala: 24 puta
- pohvaljen: 201 put
- Kontakt:
Camel Up je izvrsna igra. Super zabavna, ali i jako light. Nije za ljubitelje pregrijavanja mozgova.
Istanbul mi se isto jako sviđa. Vrlo je originalan po mom mišljenju i ima vrlo elegantne mehanike.
Istanbul mi se isto jako sviđa. Vrlo je originalan po mom mišljenju i ima vrlo elegantne mehanike.
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2398 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Slažem se s oboje, obje igre (Istanbul i Camel Up) su zbilja zabavne i originalne. Bilo bi fantastično kada bi se našle u prodaji u Mulleru.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 25 puta
- Kontakt:
Erm, kao sto rekoh 3 posta iznad, Camel Up je u Muelleru :)Valsim je napisao/la:Slažem se s oboje, obje igre (Istanbul i Camel Up) su zbilja zabavne i originalne. Bilo bi fantastično kada bi se našle u prodaji u Mulleru.
- Satarash
- Reactions:
- Ima zahvala: 199 puta
- pohvaljen: 237 puta
- Kontakt:
Jel znaš možda cijenu??smi je napisao/la:Erm, kao sto rekoh 3 posta iznad, Camel Up je u MuelleruValsim je napisao/la:Slažem se s oboje, obje igre (Istanbul i Camel Up) su zbilja zabavne i originalne. Bilo bi fantastično kada bi se našle u prodaji u Mulleru.
( u njemačkoj je 17,59€, a dilerica mi dolazi za 4 tjedna pa ako se više isplati tamo da ne moram tražiti ovdje....)