Koju ste igru nedavno kupili?
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
58€ za TTR i 42€ za Francis Drake, buecher.deBroloski je napisao/la:Koliko su te opelješili za Ticket?
- Broloski
- Reactions:
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 197 puta
- Kontakt:
Nije loša cijena
- Igor
- Reactions:
- Ima zahvala: 196 puta
- pohvaljen: 402 puta
- Kontakt:
Nakon još jedne bačene Vatanenove magije na stolu našla se 1862: Railway Mania in the Eastern Counties,na linku imate i osvrt na ovu izuzetnu igru,koja slijedi originalno dijelo Francis Tresham-a

17.47 C. KAMIKAZES ATTACK ALONE....
- CoxUT
- Reactions:
- Ima zahvala: 20 puta
- pohvaljen: 10 puta
- Kontakt:
Ahoj ekipa, nije me dugo bilo ovdje. A joj što ste se nakupovali u ovo vrijeme dok me nije bilo. Otvorili ste mi shopping apetit, morat cu si nesto uzet.
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3855 puta
- Kontakt:
heheheCoxUT je napisao/la:Ahoj ekipa, nije me dugo bilo ovdje. A joj što ste se nakupovali u ovo vrijeme dok me nije bilo. Otvorili ste mi shopping apetit, morat cu si nesto uzet.
- CoxUT
- Reactions:
- Kontakt:
Heheh ti pogotovo. Svaki drugi post tvojsadistiko je napisao/la:heheheCoxUT je napisao/la:Ahoj ekipa, nije me dugo bilo ovdje. A joj što ste se nakupovali u ovo vrijeme dok me nije bilo. Otvorili ste mi shopping apetit, morat cu si nesto uzet.

- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
250kn, igra kao nova.CoxUT je napisao/la:Heheh ti pogotovo. Svaki drugi post tvojsadistiko je napisao/la:heheheCoxUT je napisao/la:Ahoj ekipa, nije me dugo bilo ovdje. A joj što ste se nakupovali u ovo vrijeme dok me nije bilo. Otvorili ste mi shopping apetit, morat cu si nesto uzet.Jos kad vidim ove slike. Koliko si dao za Stone Age sa njuskala?
- CoxUT
- Reactions:
- Kontakt:
Uh.... Lijepo. Da sam vidio uzeo bi. Javi ako budes prodavao da ne idemo sad u off topic. Hehesadistiko je napisao/la:250kn, igra kao nova.CoxUT je napisao/la:Heheh ti pogotovo. Svaki drugi post tvojsadistiko je napisao/la: heheheJos kad vidim ove slike. Koliko si dao za Stone Age sa njuskala?
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Kad već kažeš da je svaki drugi post moj, da nastavim u tom tonu 
Danas stigao Vinhos iz Rijeke.

Kad sam s ekipom naručio Viticulturu + Tuscany već sam bio prekrižio tu igru s liste svojih želja, ali kako sam nedavno propustio priliku uzet polovnu, ovaj puta nisam htio. Ali prvo sam malo prošnjofao na BGG-u što ljudi misle i kad sam vidio da je viticultura onako lakša igra, a vinhos sasvim nešto drugo i ozbiljnije morao sam još jednom popustiti svom luđaku u meni i nabaviti i ovu igru.

Danas stigao Vinhos iz Rijeke.

Kad sam s ekipom naručio Viticulturu + Tuscany već sam bio prekrižio tu igru s liste svojih želja, ali kako sam nedavno propustio priliku uzet polovnu, ovaj puta nisam htio. Ali prvo sam malo prošnjofao na BGG-u što ljudi misle i kad sam vidio da je viticultura onako lakša igra, a vinhos sasvim nešto drugo i ozbiljnije morao sam još jednom popustiti svom luđaku u meni i nabaviti i ovu igru.