Koju ste igru nedavno kupili?
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 46 puta
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Probaj reći odakle naručuješ, jer ti nešto brzo dolaze te karte.thegrey je napisao/la:Što reći... IQ.
- feenux
- Reactions:
- pohvaljen: 25 puta
- Kontakt:
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2396 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Kemet sam prvi put vidio nedavno na događaju All A-Board u Solarisu (Šibenik) i odmah me privukao sa svojom prelijepo oslikanom kutijom. Kada sam otvorio kutiju ostao sam naprosto začaran s gle čuda opet prelijepo oslikanom igraćom pločom te lijepim i fora minijaturama. Nažalost kako je to bilo pred sam kraj događaja i nitko nije znao pravila igre, nisam imao prilike zaigrat.
Očekujem stoga da u skorijoj budućnosti napišeš opis igre u dobrom stilu kao i Letters from Whitechapel. Tako da dobijem barem približan osjećaj kao da sam igrao igru
.
Očekujem stoga da u skorijoj budućnosti napišeš opis igre u dobrom stilu kao i Letters from Whitechapel. Tako da dobijem barem približan osjećaj kao da sam igrao igru

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- feenux
- Reactions:
- pohvaljen: 25 puta
- Kontakt:
Najbolji dio Kemeta su figurice mitskih bića koje su izrađene do samih detalja. Super izgledaju, a još ih je bolje kontrolirati tijekom igre. Imao sam priliku dvaput zaigrati, ali oba puta sam igrao sa društvom koje je tek učilo pravila, tako da nisam dobio onaj pravi dojam ratovanja. Čekam sada priliku da za stol sjednu iskusniji igrači, pa ćemo vidjeti kako se to zapravo igra
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Nabaci dojmove igre. Meni nekako djeluje pretrivijalna, kao što mi je i Hanabi pretrivijalan, no možda griješim.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
Hej! Nemoj mi Hanabi uspoređivati s ovime!
Ovo definitivno izgleda pretrivijalno.

- joezg
- Reactions:
- Ima zahvala: 24 puta
- pohvaljen: 201 put
- Kontakt:
Izuzetno je trivijalna, ali meni je i izuzetno zabavna. Po mom mišljenju i je najbolja igra među nominiranim. Splendor je dobar, ali pomalo i suh. Concept je konceptualno fora, ali fali "igra".
Slažem se da se Hanabi teško može okarakterizirati kao trivijalan.
Slažem se da se Hanabi teško može okarakterizirati kao trivijalan.