Rusija nije problem. Prošlje godine sam dobio nekog Rusa. Poslao sam mu Village i Kindgom Builder Expansion iz amazon.de za oko 40€. Amazon ti oduzima PDV kar pošiljaš u Rusijo.buraz je napisao/la:Ovisi koliko će ti biti bed ako dobiješ nekoga iz Argentine ili Rusije, pa skužiš da mu za 50$ nemaš previše toga za poslati.
Ali većina bggovaca su ameri, pa su najveće šanse da njih dobiješ.
BoardGameGeek Secret Santa
Re: BGG Secret Santa
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
I onda lijepo frajeru nabiju carinu. 

- icarusST
- Reactions:
- Ima zahvala: 164 puta
- pohvaljen: 48 puta
Shich je napisao/la:I onda lijepo frajeru nabiju carinu.
mislin da je najbolje nac ruski shop i direktno njemu dropshippat..... tako za saku zemlju di bi bila velik porez/carina .... ima i ruskih shop-ova nasa sam ih par

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Re: Odg: BGG Secret Santa
Onda pravac Rightgames i ubojite im jednu rusku igru.icarusST je napisao/la:Shich je napisao/la:I onda lijepo frajeru nabiju carinu.
mislin da je najbolje nac ruski shop i direktno njemu dropshippat..... tako za saku zemlju di bi bila velik porez/carina .... ima i ruskih shop-ova nasa sam ih par

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Ne, ne, samo kad je cijena viša od 1000€Shich je napisao/la:I onda lijepo frajeru nabiju carinu.

http://www.dutycalculator.com/country-g ... to-Russia/
Private individuals’ imports by post or courier up to a combined CIF value of €1,000 and a combined weight of 31 kg within one calendar month are exempt from duty and VAT.
- icarusST
- Reactions:
- Ima zahvala: 164 puta
- pohvaljen: 48 puta
Tocko je napisao/la:Ne, ne, samo kad je cijena viša od 1000€Shich je napisao/la:I onda lijepo frajeru nabiju carinu.
Private individuals’ imports by post or courier up to a combined CIF value of €1,000 and a combined weight of 31 kg within one calendar month are exempt from duty and VAT.
ima jos jedna caka ako tako se bar u nas može zaobic kad ti neko šalje nesto ...... kazes da ti pošalje račun itd..... i jos da se stavi da je gift
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Ne znam tko je više pitao, al cilj Sante je kupiti igru (ili više njih) minimalne vrijednosti (sa shippingom) od 50 USD:
4.) When it comes to sending, the expectation is that you will buy a new game from your target's wishlist. The total cost of the games you send (including shipping) should be at least $50 USD.
Igre bi trebale biti s žrtvine wishliste.
Precjenjujete USA shopove i besplatni shipping. Oni znaju imati besplatni shipping, ali najčešće kad kupovina dosegne neki iznos, nemalih 75-100 USD i sl. Konkretno Ticket to Ride na Funagainu košta 40$ s 12$ shippinga (~305kn). Ista igra na njemačkom Milan spielu košta 32€ (~245kn) s uračunatim shippingom u Njemačku.
Nije skupo slati u većinu EU zemalja, pa nije loše i njih staviti na listu (osim Mađarske recimom jelda Sadistiko?
).
4.) When it comes to sending, the expectation is that you will buy a new game from your target's wishlist. The total cost of the games you send (including shipping) should be at least $50 USD.
Igre bi trebale biti s žrtvine wishliste.
Precjenjujete USA shopove i besplatni shipping. Oni znaju imati besplatni shipping, ali najčešće kad kupovina dosegne neki iznos, nemalih 75-100 USD i sl. Konkretno Ticket to Ride na Funagainu košta 40$ s 12$ shippinga (~305kn). Ista igra na njemačkom Milan spielu košta 32€ (~245kn) s uračunatim shippingom u Njemačku.
Nije skupo slati u većinu EU zemalja, pa nije loše i njih staviti na listu (osim Mađarske recimom jelda Sadistiko?

- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
A gle, ja sam imao sreće što znam Vicka i što se ponudio da mi pomogne pa je on tamo kupio igre s liste i dostavio direkt u poštu, tako da sam prošao dosta dobro.mado je napisao/la: Nije skupo slati u većinu EU zemalja, pa nije loše i njih staviti na listu (osim Mađarske recimom jelda Sadistiko?).
- thegrey
- Reactions:
- Ima zahvala: 78 puta
- pohvaljen: 204 puta
Netočno.icarusST je napisao/la:Tocko je napisao/la:Ne, ne, samo kad je cijena viša od 1000€Shich je napisao/la:I onda lijepo frajeru nabiju carinu.
ima jos jedna caka ako tako se bar u nas može zaobic kad ti neko šalje nesto ...... kazes da ti pošalje račun itd..... i jos da se stavi da je gift