Carhaus ima "jeftinu" poštarinu ako je paket mali. Čim je igra malo većih gabarita i mase, poštarina se diže na standardnih 50+dolara.Vatanen je napisao/la:Samo jedna preporuka - Cardhaus Games (ima ga na popisu na početku teme) ima fenomenalne cijene igara jer obično odrežu od suggested retail price do trećine + imaju najjeftiniji shipping iz SAD-a poslije GMT-a s opcijom First Class Mail (7-18 dana). Baš mi je od njih stigao Kremlin za 20 dolara + 18,90 shippinga. Čeka se dugo - ja sam čekao točno 18 radnih dana, ali mislim da su dobra prilika s obzirom na 2 vječna problema: a) cijene šipinga iz SAD-a dosežu i prelaze cijene samih igra; b) cijene američkih igara u Europi ravno su 50 % više jer se dolari jednostavno pretvore u eure.
Opstoji, naravno, svima poznati problem carine - mene nije kačila ovoga puta (nisam provjeravao, ali mislim da 38,90 ni ne ulazi u zonu carinjenja... možda sam u krivu, kako god - moje iskustvo s naručivanjem iz SAD-a, što u 90% slučajeva znači GMT, je da su šanse za prolaz nekih 50-50, naravno ukoliko se ne naručuje više igara pa je paket golem).
Slična je shema i sa Funagain i Starlit Citadel,...
Meni je recimo poštarina na Clash of Cultures + Targi na Starlit Citadel bila 25 CAD