BoardGameGeek Secret Santa
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
Re: BGG Secret Santa
I ništa od Monopola?mado je napisao/la:Sikret Senta me jučer nagradio igrom The Manhattan Project: http://www.boardgamegeek.com/boardgame/ ... an-project
Nadam se uskoro ju zaigrati pa napisati dojmove

Baš me zanima. Nemoj zaboraviti napisati pogled na igru sa sljikicama

- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Ništa od ijedne od 1700 verzija monopolija
Budem opisao Manhattan Project za portal kad ga odigram par puta. Tema je zanimljiva. Dosta su ju nahvalali na raznim mjestima kao neobičnog worker placementa. Budemo vidjeli

Budem opisao Manhattan Project za portal kad ga odigram par puta. Tema je zanimljiva. Dosta su ju nahvalali na raznim mjestima kao neobičnog worker placementa. Budemo vidjeli

- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
Meni je stigao Lords of Xidit koji sam zapravo i najviše želio sa cijele liste želja. 

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 11 puta
Dosle exp za Arkham. Posto je to igra koju najvise igramo, super 

- Bolindus
- Reactions:
- Ima zahvala: 88 puta
- pohvaljen: 422 puta
- Kontakt:
Joj, sad sam isao gledat kolko je ovaj moj platio, posto mi je u note bilo od kud je kupil, oderali su ga 30 funti za postarinu !
To je komotno bilo za jos jednu igru, hebote postarine
To je komotno bilo za jos jednu igru, hebote postarine

- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
Da, englezi imaju najgoru poštu na svijetu valjda. Moj je prošle godine potrošio preko 60 funti za igru i poštarinu. Al valjda ljudi tamo i imaju kad im to nije problem.
- Bolindus
- Reactions:
- Ima zahvala: 88 puta
- pohvaljen: 422 puta
- Kontakt:
Ma moj je iz USA ali sam napisal da bi dobro bilo iz EU da mi posalje, i onda je nekog lika u UK nasel, na kraj ga je 80 Funti sve skupa doslo ... Valjda je klel i mene i postarinu i UK 

- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Čovac si je dao truda i popisao nas sve koji smo sudjelovali ove godine po državama: http://www.bgg.cc/geeklist/182403/2014- ... ser-countr
12 nas je iz Hrvatske
Za mene je ovogodišnji Santa završio. Primio sam poklon, a jučer je moj santee dobio svoj poklon i oduševio se dobivenim. Još samo 315 dana do prijava za Santu 2015.
12 nas je iz Hrvatske

Za mene je ovogodišnji Santa završio. Primio sam poklon, a jučer je moj santee dobio svoj poklon i oduševio se dobivenim. Još samo 315 dana do prijava za Santu 2015.

- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Danas sam dobio poruku od UnPoCoLoCoa, i kaže da je poklon na putu. ČAk je nabacio neki hint kaj mi je poslao, ali ga nisam skužio.. No ne bediram se 
JA sam svojem Ameru poslao još Ticket to Ride Nordic Countries i Love Letter .. Moram priznati da mi je bilo zabavno pratiti Hot Dealse u Americi, i tražiti najpovoljniju kombinaciju za poklone .. U zadnji čas sam skužio da Amazon ima besplatan shipping na iznose veće od 35$ (za određene trgovce kolko sam skužio), i to mi je bilo najpovoljnije ..
Čak sam jutros u 3 ujutro gledao za Hive Pocket koji je bio na nekom Lightning dealu na Amazonu, ali su ga na kraju snizili 5$ možda, a i prvih pola sata su imali pravo kupovati neki Prime Amazon kupci, pa sam popušio ..
Ali bolje, ovako sam manje potrošio

JA sam svojem Ameru poslao još Ticket to Ride Nordic Countries i Love Letter .. Moram priznati da mi je bilo zabavno pratiti Hot Dealse u Americi, i tražiti najpovoljniju kombinaciju za poklone .. U zadnji čas sam skužio da Amazon ima besplatan shipping na iznose veće od 35$ (za određene trgovce kolko sam skužio), i to mi je bilo najpovoljnije ..
Čak sam jutros u 3 ujutro gledao za Hive Pocket koji je bio na nekom Lightning dealu na Amazonu, ali su ga na kraju snizili 5$ možda, a i prvih pola sata su imali pravo kupovati neki Prime Amazon kupci, pa sam popušio ..
Ali bolje, ovako sam manje potrošio