Popust ti se ne vidi kao voucher nego ti se cijena proizvoda umanji za 10-15% kad ode u shopping carticarusST je napisao/la:nzn cini mi se da nisam dobia nikakav popust za samo ''logiranje''Igor je napisao/la:Da,i odmah imaš popusta kada se logiraš + bodovi do tada skupljeni (cca 10-15%),nakon 200 bodova imaš vaučer od dodatnih 30% koji može biti upotrebljen i na artikal na kojem je već popust i vaučer ti vrijedi godinu dana.
Popis web trgovina koje dostavljaju u Hrvatsku
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 290 puta
- pohvaljen: 73 puta
- Kontakt:
Re: Popis web trgovina koje dostavljaju u Hrvatsku
- icarusST
- Reactions:
- Ima zahvala: 164 puta
- pohvaljen: 48 puta
jeje sad sam to vidia.... jedino mi se shipping cini velik.... pa onda mozda opet ispadne skuplje od nekih drugih shop-ovadgalesic2000 je napisao/la:Popust ti se ne vidi kao voucher nego ti se cijena proizvoda umanji za 10-15% kad ode u shopping carticarusST je napisao/la:nzn cini mi se da nisam dobia nikakav popust za samo ''logiranje''Igor je napisao/la:Da,i odmah imaš popusta kada se logiraš + bodovi do tada skupljeni (cca 10-15%),nakon 200 bodova imaš vaučer od dodatnih 30% koji može biti upotrebljen i na artikal na kojem je već popust i vaučer ti vrijedi godinu dana.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Stigla obavijest od Worderya:
U prijevodu 28.11. na Crni Petak imaju popust od 10% na sve uz korištenje koda XMAS14
Eto, pa ako vam se naručuje, kliknite na naš affiliate link od Worderya i udrite kupnje.
We're running a 10% discount offer on Black Friday (28th Nov). It's 10% off everything using discount code XMAS14
U prijevodu 28.11. na Crni Petak imaju popust od 10% na sve uz korištenje koda XMAS14
Eto, pa ako vam se naručuje, kliknite na naš affiliate link od Worderya i udrite kupnje.

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Jel netko gledao popust na fantasy flight-u....cijene su stvarno nista, ali me zanima u cem je caka?? tj. kolka je postarina, carina itd...
- Bolindus
- Reactions:
- Ima zahvala: 89 puta
- pohvaljen: 422 puta
- Kontakt:
Caka je da su postarine velike i dode ti ko da narucis iz EU nesto ..., to je smao amerima isplativo, ili za Santu ako imas amera 

- joezg
- Reactions:
- Ima zahvala: 24 puta
- pohvaljen: 201 put
- Kontakt:
Upravo kupovao na Philibert. Ne postoji popust za prvo logiranje. Cijena se smanji kad se igre dodaju u košaricu zato što se odbija porez.
Meni se poštarina čini ok. 12€ na narudžbu preko 50€, 10€ na narudžbu preko 100€, 8€/preko 150€ i besplatno/preko 200€. Super za udružiti se.
Imaju i loyality program. Između ostalog i referral pa mislim da ne bi bilo loše da razmijenimo email adrese. Za svakog prijatelja on i ja dobijemo po 5€ discount.
Ako netko želi da ga dodam u referral neka pošalje PP.
Meni se poštarina čini ok. 12€ na narudžbu preko 50€, 10€ na narudžbu preko 100€, 8€/preko 150€ i besplatno/preko 200€. Super za udružiti se.
Imaju i loyality program. Između ostalog i referral pa mislim da ne bi bilo loše da razmijenimo email adrese. Za svakog prijatelja on i ja dobijemo po 5€ discount.
Ako netko želi da ga dodam u referral neka pošalje PP.
- Broloski
- Reactions:
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 197 puta
- Kontakt:
+1 baš gledam da nas se možda skupi za tih 200€
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1606 puta
- Kontakt:
Nas desetak iz Zagreba već zajednički kupujemo preko Philiberta neko vrijeme. Idući mjesec radimo novu narudžbu, pa ako ima zainteresiranih, javite se.