International Tabletop Day 2015. - Zagreb
- Studioworks
- Reactions:
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 210 puta
- Kontakt:
Re: International Tabletop Day 2015. - Zagreb
Bacio sam pogled na fotke i stvarno mi se čini da vam je bilo odlično. Svaka čast!
Kako je prošao kviz i turnir?
Evo, i mi u Puli smo organizirali event pa da ne otvaram novi topic bacit ću ovdje samo link na fotke i kratki izvještaj s Facebooka. Do 3. DDI u Puli šaljem pozdrav!
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 4808370806
Kako je prošao kviz i turnir?
Evo, i mi u Puli smo organizirali event pa da ne otvaram novi topic bacit ću ovdje samo link na fotke i kratki izvještaj s Facebooka. Do 3. DDI u Puli šaljem pozdrav!
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 4808370806
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Studioworks za post (ukupno 2):
- Valsim • sadistiko
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Onda smo vjerojatno sjedili zajedno za istim stolom kada se igrao Splendor (doduše ja sam samo gledao)Arty je napisao/la:Žena i ja smo jutros bili vec oko 10:30 pa sljedeca dva sata (sreca pa nisam dobio kaznu jer mi je parking istekao) bilo je super iako smo samo uspjeli malo razgledati i dvaput odigrati Splendor koji smo odmah kasnije i kupili) Sve u svemu super i definitivno ćemo se vidjeti opet, jer razmisljamo da se učlanimo u udrugu.
Sent from my OnePlus One using Tapatalk

Btw, ja sam bio sa dvoje djece na dva sata, lijepo smo se zabavili i prvom prilikom ću se probati isto učlaniti. Djeca su isprobala neke igre i sada me moljakaju da im kupim jednu koju su igrale.
Što se tiče igara koje sam ja došao upoznati (nijednu nisam igrao), o Splendoru sam stekao mišljenje da je onako ok, ali ipak me nije dotaklo da ju dignem više na svojoj wishlisti, a uživao sam kada mi je simpatičan volonter objašnjavao Terra Magica, djeluje mi prejebeno, šteta nedostatka vremena da istu odmah i odigram. Bilo je još igara koje sam želio upoznati ali smo morali otići.
Čestitke ekipi na događaju.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Terra Mystica. 
Hvala na čestitkama!

Hvala na čestitkama!
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2396 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Drago mi je da vam se toliko svidio da ste odma išli kupiti igruArty je napisao/la:Žena i ja smo jutros bili vec oko 10:30 pa sljedeca dva sata (sreca pa nisam dobio kaznu jer mi je parking istekao) bilo je super iako smo samo uspjeli malo razgledati i dvaput odigrati Splendor koji smo odmah kasnije i kupili) Sve u svemu super i definitivno ćemo se vidjeti opet, jer razmisljamo da se učlanimo u udrugu.

Vjerujem kako će vam sada pružiti sate i sate lijepe zabave i u kućnom okruženju.
Heh uvijek mi je pravi gušt pokazivati tu meni dragu igru, drago mi je da ti se svidjela. Nadam se da ćeš na nekom od sljedećih naših događaja uspjeti naći nešto malo više vremena pa da i zaigraš igrukockica je napisao/la:Btw, ja sam bio sa dvoje djece na dva sata, lijepo smo se zabavili i prvom prilikom ću se probati isto učlaniti. Djeca su isprobala neke igre i sada me moljakaju da im kupim jednu koju su igrale.
Što se tiče igara koje sam ja došao upoznati (nijednu nisam igrao), o Splendoru sam stekao mišljenje da je onako ok, ali ipak me nije dotaklo da ju dignem više na svojoj wishlisti, a uživao sam kada mi je simpatičan volonter objašnjavao Terra Magica, djeluje mi prejebeno, šteta nedostatka vremena da istu odmah i odigram. Bilo je još igara koje sam želio upoznati ali smo morali otići.
Čestitke ekipi na događaju.

Hvala vam svima na ukazanom povjerenju, radujemo se vašem članstvu

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 11 puta
Da ne zaboravim, hvala "Profesionalcima" na prepustanju nagrade za prvo mjesto na kvizu, te suigracima sto su nagradu prepustili meni i curi.
#Swag!
#Swag!

- Vicko
- Reactions:
- Ima zahvala: 312 puta
- pohvaljen: 73 puta
- Kontakt:
Je, slažem se da je event bio baš super.
Stolovi su bili puni veći dio dana i odlično je da je na kraju bilo toliko puno timova za kviz. 
Samo neka nam bude što više ljudi i što više članova da možemo financirati organiziranje ovakvih evenata.
Slobodno napišite što vam se još svidjelo na eventu i što biste još željeli vidjeti (a možete napisati i što vam se nije svidjelo, no onda.....
xD )

Samo neka nam bude što više ljudi i što više članova da možemo financirati organiziranje ovakvih evenata.

Slobodno napišite što vam se još svidjelo na eventu i što biste još željeli vidjeti (a možete napisati i što vam se nije svidjelo, no onda.....