The Settlers of Catan

Pitanja vezana uz društvene igre
Odgovori
Broloski
Reactions:
Ima zahvala: 52 puta
 pohvaljen: 197 puta
Kontakt:

Re: The Settlers of Catan

Post Postao/la Broloski »

marge je napisao/la:ja ustvari neznam nijednu igru sličnu catanu ;-)
Rivals for Catan? :D
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2446 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

joezg je napisao/la:Stvarno ne mogu zamisliti po cemu bi kingdom builder bio slican s Catanom?! Po meni je on najmanje slican jer jedini nema bas nikakvo skupljanje resursa i prilicno je jedinstvena mehanika. S ostalim se slazem. Sve navedene igre su bitno razlicite od Catana.
grof je napisao/la:Jedino bi se usudio reci da je Kingdom Builder pomalo nalik na igranje Catana, dok su ostale igre bitno drugacije po karakteru i mehanici od Catana. Dakle, s Villageom i Puerto Ricom definitivno neces dobiti igru koja bi te podsjetila na Catan. Takodjer, i Sinovi Sahare su bitno drugaciji.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ma ostavlja mi nekakav takav dojam. Ne po mehanici, nego više po težini i publici kojoj je namjenjen

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
mado
Reactions:
Ima zahvala: 1190 puta
 pohvaljen: 1200 puta
Kontakt:

Post Postao/la mado »

marge je napisao/la:ja ustvari neznam nijednu igru sličnu catanu ;-)
Ad Astra je slična i često ju uspoređuju s Catanom: http://igranje.hr/igre/ad-astra
Ima prostorno širenje, dobivanje resursa, trgovinu resursima među igračima, kupovanje građevina resursima. Bodovanje mi je bolje nego u Catanu i ima manje sreće nego Catan.
Imaš tu detaljniju recenziju igre: http://igranje.hr/recenzije/igrali-smo- ... -kroz-doba
Počinje rečenicom: "Ovo je odlična igra koja je u našoj grupi zamijenila vrlo sličan “Settlers of Catan“." :)
Noghri
Reactions:
Ima zahvala: 225 puta
 pohvaljen: 217 puta
Kontakt:

Post Postao/la Noghri »

Evo da dignem temu jednim pitanjem.

Imam doma Settlerse od Kosmosa i htio bih kupiti 5-6 players ekspanziju. Da li ima negdje kod nas za kupiti (CM nema kosmos verziju)? Ili ako netko ima a da mu ne treba... ;)
Epic
Reactions:
Ima zahvala: 6 puta
 pohvaljen: 15 puta

Post Postao/la Epic »

Imam jednu nedoumicu pa se nadam da mi netko moze pomoci.
Posjedujem Catan od Cosmosa i htio bih nabaviti ekspanzije pa me zanima dali bi odgovarale expazije od drugih izdavaca?
Noghri
Reactions:
Ima zahvala: 225 puta
 pohvaljen: 217 puta
Kontakt:

Post Postao/la Noghri »

Mislim da ne odgovaraju, ali ako ti sto znaci, mislim da je cosmos dobio ekspanzije pa mozes naruciti direktno od njih, ja sam uspio naruciti 5-6 players expanziju.
Odgovori

Natrag na “Društvene igre”