Ali svejedno mi je fora zamisliti mamu pračovjeka kak doda malom pračovjeku granu i promumlja: "Na, žri!"

Da li ti je mapa ok?Igor je napisao/la:Subotnji filler,u novom izdanju sa mountanom mapom
Mapa je uredu,nema onaj 1cm uvrnuti dio na zapadnom dijelu o kojemu se priča,kako sam razumio,na jednoj karti (Japan deck) ostao je od boje umazan otisak prsta;netom nakon što je isprintan Allied deckigor1970 je napisao/la:Da li ti je mapa ok?Igor je napisao/la:Subotnji filler,u novom izdanju sa mountanom mapom
Super. Meni nažalost ima. Stara mapa je 99% ista ali eto...Igor je napisao/la:Mapa je uredu,nema onaj 1cm uvrnuti dio na zapadnom dijelu
Zamjenu mape od GMT-a uvijek možeš dobiti,ali kako sam razumio to je tako maleni dio da dovoljno je malo super-ljepila.igor1970 je napisao/la:Super. Meni nažalost ima. Stara mapa je 99% ista ali eto...Igor je napisao/la:Mapa je uredu,nema onaj 1cm uvrnuti dio na zapadnom dijelu
za te pare ima da šalju ponovoIgor je napisao/la:tako maleni dio da dovoljno je malo super-ljepila.