vjerujem da među članovima udruge ima zainteresiranih za igru "The Republic of Rome",
stoga prilažem link na dropbox - https://www.dropbox.com/sh/yrw9km5ikcqe ... f7wla?dl=0
gdje će te naći ispravke za ploču, karte kao i pravila - zahvaljujući trudu i naporima anonimnih igrača
(skinuto s interneta), ali i RoR rules by Sania gdje sam logično organizirala, na 15 stranica, korake i pravila po fazama i vjerujem da može poslužiti tijekom igranja te biti pomoć pri svladavanju igre.
Inspiraciju oko organizacije samih pravila dobila sam od anonimnih igrača koji su nesebično podijelili svoje koncepte, ali je verzija koju s vama dijelim moja i dajem je članovima udruge da ju koriste kako žele.
Moja iskustva s igrom su skromna, obzirom da igra dugo traje i nešto je teža za svladavanje, stoga postoji mogućnost pogrješaka, ali ću nastojati nadograđivati pravila kako budem napredovala kao igrač RoR-a.
Hvala ovotjednim igračima u prostoru "Carta magica" (abecedno): Mirko, Sandro, Siniša i Viktor koji su uložili vrijeme i trud da zajedno prođemo (1 turn) kroz igru i time mi pomogli da uvidim još neke pogrješke (na ploči, kartama...) te poboljšam pravila.
Obzirom da znam koliko je teško započeti s igranjem RoR-a, biti će mi zadovoljstvo da zainteresirane uvedem u igru negdje u zimskom razdoblju (11, 12 mj), pa mi se slobodno javite.
Za sva pitanja stojim na raspolaganju

Sania